Vi tror att du är en junior art director med några år i branschen och siktet inställt på att designa digitala upplevelser som lyfter andras varumärken. Navii är en kommunikationsbyrå som årligen producerar ett stort antal webbplatser och digitala lösningar för företag och organisationer i olika branscher och storlekar. Alltid med fokus på slutanvändaren och kundens affärsmål.

Tjänsten

Du kommer huvudsakligen ingå i vårt digitala team som tillsammans bygger kundernas digitala närvaro med allt från stora webbtjänster till webbsidor och grafik för digitala banners och sociala medier. Du känner dig mest hemma med det digitala men har inga problem med att också tänka trycksaker och annonser i mer traditionella kanaler.

Requirements

: Att du är en kreativ och duktig formgivare är en självklarhet. Dessutom vill vi att du har ett intresse för varumärkesbyggande kommunikation och marknadsföring överlag. Du är noggrann in i minsta detalj, har ett strukturerat arbetssätt och är bra på att hitta kontinuitet i designmanér och webbdesign. Som person är du utåtriktad, ödmjuk och samarbetsvillig. Du kan argumentera för dina koncept och idéer och utmanar dina kollegor när det finns anledning till det. Du som söker tjänsten som Art Director ska ha:
• Arbetat som formgivare med digitalt fokus, gärna på reklam-, inhouse- eller varumärkesbyrå, i minst 2 år • Intresse för digitala trender och UX-design. Det är meriterade om du har: • Relevant akademisk examen eller motsvarande

  • Kunskap kring HTML, CSS, Java, PHP eller andra programspråk.
  • Erfarenhet av digital innehållsproduktion för webb och/eller sociala medier.
  • Erfarenhet av animation, trycksaksproduktion eller annat som du tror är av intresse för oss.

Benefits

: Heltid t.o.m. juni 2017, med goda möjlighet till fast anställning. Start senast 1 februari, gärna redan imorgon. Ansök med CV och arbetsprover/portfolio. Tjänsten kommer tillsättas omgående, sista ansökningsdag är 9 januari. Har du frågor om tjänsten kontakta Michael Dupé, Creative Director, på michael.dupe@navii.se.

MedieJobbDesign & LjudVästerås
Vi tror att du är en junior art director med några år i branschen och siktet inställt på att designa digitala upplevelser som lyfter andras varumärken. Navii är en kommunikationsbyrå som årligen producerar ett stort antal webbplatser och digitala lösningar för företag och organisationer i olika branscher och storlekar....