Har du en utbildning inom copywriting och vill ta dig an nästa utmaning hos en växande designbyrå med en spännande resa framför sig? Trivs du i en roll där du får arbeta utifrån kunders önskemål men samtidigt vara kreativ i ditt skrivande? Om du dessutom är tillgänglig omgående är du den vi söker för rollen som junior Copywriter till Familjen Pangea!

INFORMATION OM UPPDRAGET

Academic Work söker en junior Copywriter/skribent till Familjen Pangea. Här blir du en del av ett kontor med en härlig och inspirerande miljö på Söder i Stockholm. Du välkomnas av kollegor med stor kunskap att ta del av och du får möjlighet att vara med på Familjen Pangeas spännande resa framåt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Familjen Pangea. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som junior Copywriter kommer du arbeta med att producera texter av olika slag för Familjen Pangeas kunder.

Du kommer till exempel att:

* Producera texter utifrån kunds önskemål, det kan vara alltifrån annonser på sociala medier till längre texter på webben
* Arbeta brett inom copy och stötta upp företagets kreatörer. I vissa fall har du möjlighet att vara kreativ och utforma mycket av texten själv medan du i andra fall har tydliga riktlinjer att utgå ifrån.

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för att producera texter och tycker om att få komma med förslag och idéer i ditt arbete.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en eftergymnasial utbildning inom copy/skribent eller liknande
* Har god datorvana
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Det är meriterande om du
* Har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll som involverat copywriting/textproduktion

Som person är du självgående och du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och situationer. Vidare är du lösningsorienterad och har en god förmåga att ta egna initiativ. Du är även prestigelös och bra på att samarbeta med andra mot ett gemensamt mål. Du sprider positiv energi omkring dig och du har ett stort engagemang i det du tar dig för.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Har du en utbildning inom copywriting och vill ta dig an nästa utmaning hos en växande designbyrå med en spännande resa framför sig? Trivs du i en roll där du får arbeta utifrån kunders önskemål men samtidigt vara kreativ i ditt skrivande? Om du dessutom är tillgänglig omgående är...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group