Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av att genomföra intervjuer, producera poddar och kan arbeta självständigt. Ytterligare ett krav är att du har omfattande kunskap om hur vård och omsorg fungerar. Det är en merit om du har ett intresse av pedagogik. Det är viktigt att kunna strukturera intervjun så att rätt fakta framkommer på ett lättbegripligt sätt. Vi genomför ibland telefonintervjuer för vissa poddar och kunskap om att genomföra en inspelning via telefon är meriterande. Wacano är ett informations- och utbildningsföretag inom vård och omsorg. Wacanos koncept är att förmedla information och kompetensutveckling via poddar genom ett system med strukturerat innehåll, smidig digital distribution och kvalitetssäkrad uppföljning.

Vi söker en journalist där arbetsuppgiften omfattar produktion av våra utbildnings- och informationspoddar som är utformad som ett pedagogiskt samtal. Arbetet omfattar intervju, inspelning, redigering, text till informationssida samt att lägga upp den färdiga ljudfilen. Podden är färdig cirka 30 minuter lång.

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av att genomföra intervjuer, producera poddar och kan arbeta självständigt. Ytterligare ett krav är att du har omfattande kunskap om hur vård och omsorg fungerar. Det är en merit om du har ett intresse av pedagogik. Det är viktigt att kunna strukturera intervjun så att rätt fakta framkommer på ett lättbegripligt sätt. Vi genomför ibland telefonintervjuer för vissa poddar och kunskap om att genomföra en inspelning via telefon är meriterande.

VI söker dig som är frilansare, antingen som anställd per timme eller fakturerat.
Vi ser fram mot din ansökan snarast, dock senast 1 december 2017. Maila CV och personligt brev till info@wacano.se.

Ange referens: Wacano20171201

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av att genomföra intervjuer, producera poddar och kan arbeta självständigt. Ytterligare ett krav är att du har omfattande kunskap om hur vård och omsorg fungerar. Det är en merit om du har ett intresse av pedagogik. Det är viktigt att kunna...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp