Vill du jobba operativt med e-handel i en entreprenöriell milj ö med korta beslutsvägar ? Brinner du för möjligheterna med SEO/SEM och digital marknadsföring? Har du några års erfarenhet och är redo att växa i en nyckelroll med stor frihet och ansvar? Då ska du kontakt a oss!

Om Johnells
Johnells är en Sveriges ä ldsta och bäst etablerade multi brand-kedjor för högkvalitativa märkeskläder som Gant, Hugo Boss, Eton, Tiger m.fl. På Johnells jobbar vi oavbrutet med att söka upp och handplocka plagg från nya trender samtidigt som vi värnar traditioner, kvalitéer och klassiska snitt.
Johnells etablerades 1893 och har idag 10 butiker i Mellansverige . Sedan 2012 säljer vi samma starka varumärken även via webben .

Företaget befinner sig i en spännande expansiv fas där din roll blir att vidareutveckla den redan etablerade e – handeln . För att lyckas med uppdraget krävs ett nära samarbete med andra funktioner inom och utanför Johnells .

Om tjänsten
Som E-commerce Manager ansvarar du operativt för försäljning och marknadsföring på webben.
Du driver strategiska projekt för att utveckla e-handelsplatsen och kravställer de externa konsulter och leverantörer som hjälper till att förvalta och utveckla företagets försäljning på nätet.

Ansvarsområden: Driva och koordinera utvecklingen av användarupplevelsen på Johnells .se , jobba nära extern teknisk projektledare (front end) Ansvara för e-hande lns KPI: er, löpande uppföljning och rapportering Budgetansvar för digital marknadsföring Kravställa, löpande utvärdera och ha nära samarbete med Johnells externa leverantörer Ansvar för att skapa driv och vara ambassadör inom företaget i frågor som rör e-handel samt hant era kravställning på övriga delar av organisationen för att understödja webben Omvärldsbevakning samt utvärdering av ny a teknologi er och verktyg

Vi tror att du har: 3-5 års erfarenhet av en liknande roll God förståelse av och intresse för analys och optimering av trafik , konvertering, kundanskaffning Kunskap inom SEO, SEM, Facebook Ads Kunskap om hur man bygger oc h underhåller en e-handelsplats Erfarenhet av att leda andra God kommunikatör på svenska och engelska

Meriterande: Erfarenhet av beställarroll Arbetat med försäljning inom detaljhandel Erfarenhet av att arbeta som konsult Intresse för mode

Johnells e-commerce manager kommer att vara stationerad i Södertälje och rapportera direkt till delägare Jonas Thorstensson samt VD .

Ansök här.

MedieJobbE-commerceStockholm
Vill du jobba operativt med e-handel i en entreprenöriell milj ö med korta beslutsvägar ? Brinner du för möjligheterna med SEO/SEM och digital marknadsföring? Har du några års erfarenhet och är redo att växa i en nyckelroll med stor frihet och ansvar? Då ska du kontakt a oss! Om Johnells Johnells...