Isobar Sverige är en kreativ byrå med digitalt och socialt hjärta. Vi är 55 nyfikna kommunikatörer med bakgrund inom reklam, digitalt, socialt och pr. Vi känner att vi har hittat en bra formel på hur en nutida byrå ska vara, och vi växer så det knakar. Vi jobbar i Sverige med varumärken som Kia Motors, Netflix, P&G och Coca Cola. Isobar Sverige sitter på Åsögatan 108 i Stockholm . Isobar globalt består av över 6 500 personer på̊ 45 marknader och är i sin tur en del av Dentsu Aegis Network.

Vi erbjuder

Samarbetet mellan bolagen i Dentsu Aegis Network gör att vi kan erbjuda våra medarbetare och kunder en unik kompetens av holistiska, integrerade och innovativa kommunikationslösningar. Vi erbjuder attraktiva karriärmöjligheter, talangprogram m.m. i ett branschledande kommunikationsnätverk. Här tillvaratas varje enskild individs styrkor och intressen och vi ger alla möjligheten att vara sig själva, utvecklas och nå sin fulla potential. Samtliga våra svenska bolag är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas och vi jobbar aktivt med vårt sociala och miljömässiga ansvarstagande som arbetsgivare och medmänniskor.

Om rollen

Som digital designer på Isobar kommer du ingå i studion och arbeta med digital formgivning, webbdesign, illustration och animation. Vi ser även att du har ett brinnande intresse för användarupplevelse. Du kommer ha ett nära samarbete med våra kreatörer, utvecklare och andra specialister men även arbeta självständigt. Tjänsten är på 100%.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta bland annat:

  • Webbdesign och UX
  • Banners, nyhetsbrev, social media poster och andra digitala annonser

Vi söker dig som

Vill bli en del av Isobars studio och jobba med ett brett spektrum av formgivning och digital design. Du är kreativ och kan driva ditt arbete framåt och självständigt även vid korta ledtider samt hålla deadlines, utan att tappa i kvalitet. På Isobar arbetar vi alltid med flera olika projekt parallellt, vilket betyder att du som person i varje projekt bör vara strukturerad, ha en god samarbetsförmåga, vara kommunikativ, snabb men noggrann. Vi ser gärna att du månar om andra, är ödmjuk, prestigelös och generös med att dela med dig av dina kunskaper.

Kompetens:

  • Du har en relevant utbildning och/eller minst 2 års dokumenterad erfarenhet av arbete inom området.
  • Du har mycket goda kunskaper i Adobe-suite.
  • Brinner för god design och användarupplevelse
  • Kan du After Effects, 3D animering och/eller har kunskaper inom fotografering är det meriterande.
  • Intresse för utveckling är också meriterande.

Ansök här.

MedieJobbDesign & GrafikStockholm
Isobar Sverige är en kreativ byrå med digitalt och socialt hjärta. Vi är 55 nyfikna kommunikatörer med bakgrund inom reklam, digitalt, socialt och pr. Vi känner att vi har hittat en bra formel på hur en nutida byrå ska vara, och vi växer så det knakar. Vi jobbar i...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group