Content är själva bränslet för att få hela inbound-maskineriet att rulla. Med andra ord är content hjärtat i inbound marketing och därmed en central del i vårt arbete. Förutom att vi själva växer hela tiden så fortsätter även våra kunder att göra det – utanför svensk mark. Det gör att vi nu behöver en copywriter som kan skriva riktigt bra texter, både på svenska och engelska.

Erfarenhet och utbildning är inte det primära för oss, det viktiga är att du är härlig person som passar in på Invise (lyckad inbound marketing börjar med en stark kultur). Självklart är det en stor fördel om du är duktig på att skriva också. Dina dagar kommer nämligen bestå av att skriva olika typer av texter, både i form av blogginlägg, case och guider, men ibland även texter för hemsidor, kampanjer eller nyhetsbrev – både för kund och för oss på Invise. Du kommer med andra ord att ha en kreativ roll med mycket kundkontakt och ett nära samarbete med övriga Invise-kollegor.

Investerar du i oss kommer vi att göra allt för att pusha dig mot att nå nya mål, såväl yrkesmässigt som privat. Vågar du tänka nytt och provocera med ditt content? Då står vi bakom dig!

Vi tror att du har:

  • Mycket goda skrivkunskaper i engelska och svenska
  • En utbildning eller kan påvisa bra underlag på tidigare jobb/uppdrag inom copy
  • Minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av att skriva texter för B2B-företag
  • Vana att föra löpande dialog med flera kunder samtidigt

Är du intresserad så skicka ett mail till jobb@invise.se 🙂

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Content är själva bränslet för att få hela inbound-maskineriet att rulla. Med andra ord är content hjärtat i inbound marketing och därmed en central del i vårt arbete. Förutom att vi själva växer hela tiden så fortsätter även våra kunder att göra det – utanför svensk mark. Det gör att vi...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group