Vi söker en webbredaktör till Installatörsföretagens kommunikationsavdelning. Du arbetar med innehållet på vår externa webbplats, sociala medier, nyhetsbrev och intranät. I uppdraget ingår att redigera, skapa och publicera engagerande innehåll riktat till olika målgrupper.

En minst lika viktig del av tjänsten är att arbeta med spridning av framtaget material så att det når fram och engagerar rätt målgrupp. Uppföljning av aktiviteter och återrapportering till organisationen är naturliga delar av arbetet.

Hos oss blir du en del av Installatörsföretagens kommunikationsavdelning, som idag består av sex medarbetare. Vi hjälps åt, vilket ger dig stöd i vardagen men också kräver flexibilitet.

Kompetenser

Du är lyhörd för digitala trender och kan omsätta dessa efter organisationens förutsättningar. Som person är du strukturerad, har integritet och förmåga att förmedla vikten av att tänka och agera digitalt till andra.

Du är en god skribent som är van vid att skriva engagerande texter för olika målgrupper och van att redigera andras texter.

Du har förståelse för vad det innebär att arbeta i en demokratiskt styrd organisation.

Utbildning och erfarenhet

Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande och erfarenhet av att arbeta praktiskt med digital kommunikation. Du har goda kunskaper om vad som skapar engagemang digitalt.

Du är van vid att arbeta med olika CMS, EpiServer är ett krav (minst version 7), och bildredigering i Photoshop. Det är meriterande om du har erfarenhet av Sharepoint och av att producera nyhetsbrev.

Vårt erbjudande

Välkommen till en organisation och bransch där mycket händer. Det är installatörerna i våra medlemsföretag som gör Sveriges satsningar på en klimatomställning, ny teknik och energieffektivisering möjlig.

Du blir en del av ett engagerat och kunnigt team. Vårt kontor ligger på Södermalm i Stockholm med närhet till både kommunikationer och ett rikt utbud av lunchrestauranger samt olika gym och joggingstråk. Flexibilitet i dina arbetstider gör att det är lätt att kombinera arbete och fritid.

Installatörsföretagen eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsform och ansökan

Skicka din ansökan snarast till Installatörsföretagens HR-ansvarig Hanna Frid på hanna.frid@installatorsforetagen.se, dock senast den 20 augusti 2019. Intervjuer sker löpande.

Tillträde 1 september 2019 eller så snart som möjligt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Installatörsföretagen tillämpar sex månaders provanställning.

Vid frågor kontakta kommunikationschef Henrik Fahlgren på henrik.fahlgren@installatorsforetagen.se eller 072-217 43 75.

https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2019/05/Installatorsforetagen.jpg?fit=750%2C498https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2019/05/Installatorsforetagen.jpg?resize=150%2C150MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Vi söker en webbredaktör till Installatörsföretagens kommunikationsavdelning. Du arbetar med innehållet på vår externa webbplats, sociala medier, nyhetsbrev och intranät. I uppdraget ingår att redigera, skapa och publicera engagerande innehåll riktat till olika målgrupper.En minst lika viktig del av tjänsten är att arbeta med spridning av framtaget material så...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group