Har du dessutom en kreativ ådra och erfarenhet av att klippa och redigera marknadsföringsmaterial? Då kan detta vara för tjänsten för dig! Just nu söker vi dig som studerar och vill få erfarenhet av att arbeta självständigt med att filma och producera marknadsföringsunderlag åt Insplorion. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

INFORMATION OM UPPDRAGET

Academic Work söker för Insplorions räkning en videoredigerare. Insplorion är ett start-up bolag som arbetar inom fältet för nanoteknologi med mätinstrument och sensorer. Du kommer att bli en del av deras team som idag består av totalt 6 medarbetare som sitter i lokaler på Medicinarberget, Sahlgrenska Science Park.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Insplorions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Workgbg02@academicwork.se.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Insplorion. Uppdraget kommer att vara deltid cirka 1-2 dagar/vecka där det finns möjlighet att själv lägga upp dina timmar i samråd med teamet på Insplorion.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

ARBETSUPPGIFTER

Som videoredigerare kommer du att ansvara för att filma och redigera material som kan användas i marknadsföringssyfte. Du kommer även att ta fram material som används i utbildningssyfte till Insplorions kunder.

I samråd med teamet kommer ni fram till vad som ska spelas in och din uppgift blir sedan att redigera och klippa materialet till en slutprodukt som är anpassad för hemsida och sociala medier såsom YouTube.

Tjänsten passar dig som är student och vill ha ett kreativt och självständigt extrajobb. Du ser det också som en möjlighet att få foten in på ett spännande bolag och att bidra med kunskaper inom marknadsföring och rörligt bildmaterial.

VI SÖKER DIG SOM

* Studerar på högskola/universitet med minst 1 år kvar av dina studier
* Intresse för videoredigering och grafiskt material
* Har god kunskap av att redigera och producera rörligt bildmaterial; vi ser gärna att du har arbetat med material anpassat för YouTube

Det är meriterande om du studerar en utbildning med inriktning mot grafisk kommunikation/marknadsföring eller liknande.

Som person är kreativ och självgående. Du gillar att få saker gjort och tar egna initiativ för att få arbetet att gå framåt. Vidare är du flexibel och tar ansvar för att kombinera studier med extrajobb.

Ansök här.

MedieJobbArkivGöteborg
Har du dessutom en kreativ ådra och erfarenhet av att klippa och redigera marknadsföringsmaterial? Då kan detta vara för tjänsten för dig! Just nu söker vi dig som studerar och vill få erfarenhet av att arbeta självständigt med att filma och producera marknadsföringsunderlag åt Insplorion. Sök redan idag då...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group