Har du passion för foto, film, layout och en synnerligen vässad penna? Älskar du storytelling och CTAs? Då är kanske du den vi söker!

Välkommen till Friskis&Svettis Stockholm

Friskis&Svettis bildades 1978 i Stockholm. Idag, 40 år senare, är vi Sveriges största idrottsförening med över en halv miljon medlemmar. Friskis&Svettis är en gemensam nämnare för människor i alla åldrar, livsstilar och intressen. Vi finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse och genom åren har hundratusentals människor blivit en del av oss.

Vi letar nu efter en innehållsproducent som brinner för att skapa engagerande och relevant innehåll för ett av Sveriges största varumärken. Du kommer jobba kanalöverskridande med särskilt ansvar för sociala medier. Ditt uppdrag blir att skapa, utvärdera och utveckla maximalt engagemangsdrivande innehåll – alltid med medlemsupplevelsen i första fokus.

Om rollen

I din roll som innehållsproducent är ditt uppdrag att skapa relevant innehåll som når fram och engagerar maximalt. Det kan handla om att kommunicera allt från komplexa föreningsbeslut till lustfylld träningsinspiration eller att skildra föreningslivet ”här och nu”. Ditt innehåll skapar dialog med våra mångsidiga målgrupper och stärker Friskis varumärke.

Du blir en del av Team Marknad som tillsammans jobbar för att öka medlemsupplevelsen och få våra medlemmar att komma igång med sin träning. Som kanalansvarig för sociala medier (idag främst Facebook & Instagram) är ditt jobb att skapa innehåll, publiceringsplanera och utvärdera effekten av innehållet i dina kanaler, i syfte att utveckla och optimera både innehåll, arbetssätt och kanalstrategi. Utöver sociala kanaler så producerar och anpassar du även ditt innehåll för andra kanaler, så som webb, app och digitala skärmar på våra anläggningar. Att producera och redigera rörligt material kommer vara en given del av din arbetsvecka.

Vi söker dig som:

 • är en driven kreatör som rör dig bekymmersfritt mellan digitala kanaler.
 • omsätter kommunikationsstrategi till praktik, avsett kanal, omfattning och sammanhang.
 • med stort intresse utvärderar effekten av dina kommunikativa insatser.
 • har språklig fingertoppskänsla och vana av att skriva såväl copy som redaktionella texter.
 • är grafiskt säker och utan problem behärskar bild- och filmredigering och layout.

Din utbildning och erfarenhet

Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom media eller marknadskommunikation (t.ex. Berghs Medieinstitutet, IHM eller högskola/universitet) och flera års relevant arbetslivserfarenhet. Du har tidigare jobbat som ansvarig för sociala medier och är en van digital innehållsproducent. Erfarenheter från byrå (media, content, PR, digitalt, reklam) är meriterande. Du jobbar obehindrat i Indesign och Premiere Pro. Det är meriterande med erfarenhet av Google Analytics, Photoshop och Sitecore eller annat webbpubliceringsverktyg.

Mer om dig

Vi ser gärna att du är initiativtagande, social, kreativ och analytisk. Du är en prestigelös och flexibel person som ser hur varje liten insats är en viktig del av en strategisk helhet. Du är en viktig pusselbit för att vi ska lyckas med vår ambition att öka det tvärfunktionella samarbetet mellan vårt team och andra. En stor fördel är också om du sedan tidigare är bekant med och gillar Friskis&Svettis träning och värdegrund.

Det här får du

Friskis&Svettis Stockholm erbjuder en givande och utvecklande arbetsmiljö med ett högre syfte – du bidrar till att människor lever ett rörligare och mer lustfyllt liv. Dessutom ingår du i Team Marknad – ett härligt och kompetent gäng som bidrar med en massa energi.

Som anställd får du även:

 • gratis träningskort med tillgång till hela Friskis&Svettis Stockholms utbud
 • träna på arbetstid
 • flexibel arbetstid
 • kollektivavtal
 • tjänstepension
 • bra företagshälsovård och rabatt på massage varje månad

Ansökan och kontaktperson

Tjänsten är en projektanställning på heltid under ett år med tillträde efter överenskommelse. Visst arbete på kvällar och helger kan förekomma. Sista ansökningsdag är den 15 december 2019 och intervjuer görs löpande.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Gabriella Elias, chef för medlemsupplevelsen (inklusive Team Marknad och Medlemsservice) på gabriella.elias@sthlm.friskissvettis.se.

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaStockholm
Har du passion för foto, film, layout och en synnerligen vässad penna? Älskar du storytelling och CTAs? Då är kanske du den vi söker! Välkommen till Friskis&Svettis Stockholm Friskis&Svettis bildades 1978 i Stockholm. Idag, 40 år senare, är vi Sveriges största idrottsförening med över en halv miljon medlemmar. Friskis&Svettis är en...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group