Vi söker dig som vill vara en del av kommunikationsteamet på Qulturum – Region Jönköpings läns gemensamma utvecklingsenhet. Qulturum är ett centrum för utveckling av arbetssätt och nya metoder för utvecklingsarbete samt utvärdering inom strategiskt viktiga förbättringsområden och ledarskap.

Tjänsten avser ett vikariat under perioden 2019-02-04 till 2020-01-31.

Det här får du arbeta med

Som informatör med fokus på digital kommunikation driver du det dagliga arbetet liksom utvecklingsarbetet för att stärka vår närvaro i digitala kanaler. Du ansvarar för att utforma och planera kommunikationsinsatser och marknadsföringsaktiviteter såsom exempelvis kommunikationsmaterial utifrån Region Jönköpings läns grafiska profil, inbjudningar och informationsmaterial där behov uppstår. I din roll ingår även att du leder och medverkar i andra projekt inom verksamheten. Du kommer också att ansvara för statistiskt underlag och analys av Qulturums närvaro på webben och sociala medier samt administrera vårt crm-system såväl som övriga system som tillkommer denna roll.

Vi erbjuder dig

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Din kompetens

Vi söker dig som:

  • har en akademisk examen från universitet eller högskola företrädesvis inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt.
  • är en van redaktör/innehållsproducent.
  • har förmågan att klara av både kreativ designprocess och strukturerat projektarbete.
  • är en driven och självständig projektledare som har bra leveranskapacitet och följer upp utfört arbete som en del i en strävan med kontinuerlig förbättring och reflektion.
  • är lyhörd, tydlig och öppen för varierande arbetsuppgifter. Du är engagerad, resultatorienterad såväl som initiativrik, kreativ, strukturerad och noggrann med känsla för detaljer.
  • tycker om att bygga relationer och arbeta i nära samarbete med partner. Du är en nätverkande person, som har stort intresse av att förstå våra målgruppers olika behov och önskemål. Du har god förmåga att samarbeta och bygga relationer med kollegor i olika roller och ansvarsområden.
  • är kunnig inom Webb-CMS (gärna EPiServer), grundkunskaper inom HTML och Adobe CS-programmen; PhotoShop, Indesign och Illustrator.
  • kommunicerar tydligt och förtroendeingivande i tal och skrift. Du har en god pedagogisk förmåga och kan kommunicera komplexitet på ett enkelt och tydligt sätt för många målgrupper.
  • gillar att vara engagerad i flera projekt samtidigt.
  • är nyfiken, vill lära dig och ser möjligheter i alla situationer.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med förändringskommunikation och av att delta i förändringsprojekt.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationJönköping
Vi söker dig som vill vara en del av kommunikationsteamet på Qulturum - Region Jönköpings läns gemensamma utvecklingsenhet. Qulturum är ett centrum för utveckling av arbetssätt och nya metoder för utvecklingsarbete samt utvärdering inom strategiskt viktiga förbättringsområden och ledarskap. Tjänsten avser ett vikariat under perioden 2019-02-04 till 2020-01-31. Det här får...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group