Högskolan Kristianstad är en del av det skånska högskolelandskapet med 530 anställda och 14 000 studenter. På ett modernt högskoleområde finns bibliotek, restaurang, café, idrottshall, kårhus och studentbostäder. Högskolan Kristianstad har ett brett och spännande utbud av program, fristående kurser, uppdragsutbildningar och forskning inom beteendevetenskap, ekonomi, humaniora och samhällsvetenskap, hälsovetenskaper, matematik och naturvetenskap, teknik och data samt lärarutbildning. Högskolans vision är att utbilda Sveriges mest anställningsbara studenter. Studenter vid Högskolan Kristianstad ska helt enkelt ha de kunskaper, färdigheter och förmågor som är mest eftertraktade på arbetsmarknaden efter avslutad utbildning.

Som stöd för högskolans verksamhet och för hantering av uppgifter som är gemensamma för högskolan, finns en övergripande administration och service.

Här hanteras olika frågor som ekonomi, fastighetsservice, personal, studieadministration, internationalisering, studentstöd, IT, samverkan, verksamhetssupport, intern och extern kommunikation och marknadsföring.

Som kommunikatör på Högskolan Kristianstad arbetar du på Kommunikationsavdelningen med placering på Sektionen för lärande och miljö. Kommunikationsavdelningen har ett övergripande ansvar för högskolans interna och externa kommunikation. Avdelningen arbetar bl a med information och marknadsföring av högskolans utbildning och forskning, profilering och PR, kriskommunikation och webbutveckling.

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör arbetar du med att planera och genomföra olika kommunikations-, marknadsförings- och studentrekryteringsaktiviteter i nära samarbete med medarbetare på Sektionen för lärande och miljö och på Kommunikationsavdelningen. Du arbetar med utbildningskommunikation, forskningskommunikation och internkommunikation. I arbetsuppgifterna ingår bland annat webbpublicering, webbutveckling, annonsering och kommunikationsrådgivning. Enklare trycksaksproduktion och medverkan i planering av evenemang kan förekomma.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Din kompetens och erfarenhet inom kommunikation är bred. Meriterande är om du har arbetslivserfarenhet inom en organisation, gärna en myndighet och högskola/universitet.

Det är ett krav att du har kunskap om CMS och meriterande med erfarenhet av webbpublicering i Episerver och Sharepoint, Office 365, Adobe InDesign, Adobe Photoshop (eller annat bildbehandlingsprogram), digital annonsering samt med projektledarerfarenhet.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och trivs med att skapa nya kontakter. Vidare är du analytisk, ser konstruktiva lösningar och kan fatta egna beslut. Du är mycket noggrann och en god organisatör.

Övrigt

Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde omgående. Vi använder vanligtvis provanställning.

Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Du söker denna anställning genom att gå in på http://www.hkr.se/anstallning.

Sista ansökningsdatum är den 29 september 2017. Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju.

Ansök här.

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/09/mediejobb_logga.jpg?fit=500%2C262https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/09/mediejobb_logga.jpg?resize=150%2C150MedieJobbArkivKristianstad
Högskolan Kristianstad är en del av det skånska högskolelandskapet med 530 anställda och 14 000 studenter. På ett modernt högskoleområde finns bibliotek, restaurang, café, idrottshall, kårhus och studentbostäder. Högskolan Kristianstad har ett brett och spännande utbud av program, fristående kurser, uppdragsutbildningar och forskning inom beteendevetenskap, ekonomi, humaniora och samhällsvetenskap,...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp