Vill du bli en del av C Mores marknadsavdelning, ha ansvar för C Mores övergripande pressarbete och presslanseringar av nya filmer och serier? Vi söker nu en PR- och pressansvarig till marknadsavdelningen på C More. Tjänsten är ett vikariat på 7 månader med start i juli 2021.

Är det här din nästa möjlighet?
Rollen som PR- och pressansvarig är en självständig tjänst där du ingår i ett team med experter inom sociala medier, marknadsföring, och performance marketing. Som PR- och pressansvarig så ansvarar du för presslanseringar av flera av Sveriges bästa dramasatsningar. Det innebär dagliga kontakter med journalister, skådespelare, produktionsbolag och producenter. Du ser till att C Mores program och C More som tjänst syns på alla relevanta redaktionella ytor.

Rollen inkluderar men är inte begränsad till:

 • att utföra presslanseringsarbete för våra serier, filmer, inköp och projekt samt hålla uppsatta tidsramar/deadlines.
 • att vara bollplank/bistå med rådgivning/riskbedömning/medieträning för skådespelare och talespersoner.
 • att planera och arrangera pressträffar och intervjudagar.
 • att planera och ansvara för produktion och utskick av programrelaterade pressmeddelanden.
 • att proaktivt och självständigt arbeta för att styra projektet från start till mål.
 • aktivt arbete att ständigt bygga nya, samt förvalta redan etablerade kontakter med skådespelare, redaktörer, journalister samt produktionsbolag.
 • mediebevakning och kvantitativ och kvalitativ uppföljning av pressarbetet.

Är det här du?

 • Du har ett genuint intresse för populärkultur och svenskt drama, kan identifiera en bra nyhet och har tidigare erfarenhet av pressarbete. Du vill jobba med Sveriges bästa dramasatsningar.
 • Du är nytänkande, orädd och proaktiv och har god förståelse för den mediala logiken i såväl traditionella som nya medier.
 • Du är energisk, social och positiv och gillar att jobba i grupp, samtidigt som du kan jobba väldigt självständigt.
 • Du är en snabb och säker skribent som gör att du kan skriva texter som inte bara är korrekta och informerar, utan även inspirerar.
 • Du har god teknisk förståelse och har lätt att lära dig nya digitala tjänster och verktyg.
 • Du kommer att samarbeta nära och samverka med flera avdelningar inom C More men även TV4 Media. En stor del av jobbet går ut på att knyta nya, underhålla och bygga befintliga mediekontakter. God inblick och förståelse för mediebranschen är en fördel och ett befintligt kontaktnät inom mediavärlden är ett stort plus.

Din erfarenhet:

 • Minst tre års dokumenterad erfarenhet av pressarbete från press/informationsavdelning, PR-byrå eller annan relevant bakgrund.
 • Projekt/produktionsledarbakgrund.
 • God inblick och förståelse för mediebranschen, ett upparbetat nätverk och kontakter med journalister och redaktörer.
 • Erfarenhet av krishantering i mediala situationer är ett stort plus.

Mer än bara ett jobb!
Oavsett vilket jobb du söker hos oss, ger vi dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Tjänsten är ett vikariat för föräldraledighet på 7 månader med start i juli 2021 med möjlighet till förlängning.

Intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del utav vårt team! Om du vill veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta mig på anna.chrona@teliacompany.com eller 073 508 88 03.

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller andra kanaler. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2021-04-18.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationSolna
Vill du bli en del av C Mores marknadsavdelning, ha ansvar för C Mores övergripande pressarbete och presslanseringar av nya filmer och serier? Vi söker nu en PR- och pressansvarig till marknadsavdelningen på C More. Tjänsten är ett vikariat på 7 månader med start i juli 2021. Är det här...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group