Savely är en fintech-startup som brinner för att skapa engagemang för privatekonomi hos ungdomar och ge dem förutsättningar till en hållbar ekonomi samt medveten konsumtion. Vi kommer inom kort lansera vår beta-app!

 

Hittills har vi bland annat fått 500 000 SEK i stöd av Vinnova – för innovativa startups, Almi och Region Gävleborg. Vi har vunnit SU Business Model Cup, blivit antagna till SU Inkubator och färdiggjort SSES Fellowship Program. Vi kommer den 6e augusti vara med i Businesspodden och vi har redan skapat våra första intäkter, och har en stark grund inför vår första stora finansieringsrunda som kommer äga rum under 2019 – Ett gyllene läge för rätt kandidat att komma in bolaget

 

Vi är i dagsläget 6 personer i bolaget och har stora planer för framtiden och vill ha med dig på resan!

 

Profil

Rätt person brinner för att öka tillgängligheten i den digitala ekonomin, särskilt för grupper som annars generellt har mindre kunskap om sin egen privatekonomi, och hen står bakom bolagets värdegrund till hundra procent. Du tilltalas av att få vara med i en startup och vara med och bygga från grunden. Därför söker vi dig som är självgående och vågar ta för dig.

Vi tror att du är en utåtriktad person med hög social kompetens och räds inte att få stå i rampljuset. Vi tror även att du är analytisk och drivs av konkreta mål och resultat.

 

Möjligheter i rollen som Head of Growth

Du kommer erbjudas att bli delägare men i övrigt är positionen oavlönad till att börja med. Vi planerar att ta in finansiering om cirka ett års tid och då kommer du att erbjudas lön. Tills dess ser vi att rollen är på ca 25-75% men vi är öppna för förhandling. Eftersom rollen inte är på heltid går det utmärkt att kombinera med studier eller annan sysselsättning.

Ansvarsområde

Du kommer få stort ansvar i rollen som Head of Growth och du kommer både få vara med och ta beslut i strategi- och ägarfrågor samtidigt som du trivs med att vara operativ och jobba hands-on. Du kommer formellt få ansvar för:

Marknadsstrategi och implementering.

Partnerskap och relationsbyggande.

Du kommer vara ansiktet utåt för Savely vilket innebär t.ex. att pitcha inför investerare och publik, ta möten med externa parter och föreläsa.

Kvalifikationer

Vad vi bryr oss absolut mest av är att du är driven och vi har endast tre formella krav på dig som person:

Rollen kräver att du kan vara tillgänglighet på kvällar och helger.

Du är bosatt i Stockholmsområdet.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Meriter

Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap, sälj och marknadsföring och/eller att du på något sätt drivit igenom ett större projekt. Det spelar mindre roll exakt vad du har gjort tidigare, vad vi värderar är att du är en doer och att du kan visa upp tidigare resultat, små som stora!

Ansök här.

MedieJobbStrategiStockholm
Savely är en fintech-startup som brinner för att skapa engagemang för privatekonomi hos ungdomar och ge dem förutsättningar till en hållbar ekonomi samt medveten konsumtion. Vi kommer inom kort lansera vår beta-app!   Hittills har vi bland annat fått 500 000 SEK i stöd av Vinnova - för innovativa startups, Almi...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group