Vår Head of Digital Marketing går på föräldraledighet och vi söker nu en tillfällig ersättare. Är du redo att testa dina kunskaper i en dynamisk spännande miljö i ett företag och en bransch under stor förändring och utveckling?

Tjänsten är en projektanställning på heltid med start omgående. Uppdraget sträcker sig fram till mitten på maj 2019.

Arbetsuppgifter
Som Head of Digital Marketing ansvarar du för samtliga digitala marknadsföringskanaler och bidrar till en ökad konvertering genom våra digitala kanaler. Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

  • Genomför vår ”always on” digitala marknads approach
  • Kontakten gentemot byråer
  • Planering och budgetering
  • Skapa business cases och mäta ROMI
  • Ansvar för mediaköp inom PPC, Display, native, influencer strategi och diverse möjligheter
  • Koordinerar med avdelningen E-commerce & Care gällande SEO och Affiliate
  • Ansvar för den sociala mediestrategin
  • Samarbeta med övriga inom marknadsteamet, digitala team och externa byråer inom t ex reklam/video och siteförbättringar som bidrar till en bättre kundupplevelse
  • Spåra, mäta, rapportera/analysera digitala aktiviteter

Kvalifikationer
För att passa i denna roll har du en eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring och har hunnit samla på dig runt 5 års erfarenhet inom detta område. Du har troligtvis jobbat på ett lite större företag alternativt kommer du kanske från byråsidan.
Du har koll på dom väsentliga verktygen, där Google Analytics är det viktigaste. Du vet givetvis hur man vrider, vänder och analyserar data och inser vikten av att vara proaktiv och kunna förändra utifrån vad datan säger.
Som person har du lätt för att samarbeta. Du har ett helikopterperspektiv samtidigt som du är insatt i detaljer. Vi söker dig som vill tillhöra ett företag som ligger i framkant inom en föränderlig och växande bransch. Du är en analytisk och noggrann person som tror på dig själv. Du trivs med att jobba med utmaningar i en föränderlig miljö och är ivrig att släppa loss din fulla potential på arbetet. Älskar du digital marknadsföring och går igång på att leverera kvalitet är du troligen den vi letar efter.

Com Hem erbjuder dig 
På Com Hem har du alla möjligheter att bli framgångsrik i en internationell miljö som utmanar dig och får dig att växa såväl professionellt som personligen. Här får du chansen att släppa loss kraften på ett företag som utöver kompetenta kollegor har Sveriges snabbaste bredband med Sveriges snabbaste WiFi och största utbudet av tv och play. Arbetet ger dig ett brett kontaktnät och ett nära samarbete med våra olika avdelningar/affärsområden som förlitar sig på digital marknadsföring. Teamet du tillhör består av 6 duktiga och drivna medarbetare.
 
Ansökan och kontakt
Låter det intressant? Tveka inte, utan skicka in din ansökan med personligt brev och uppdaterat CV snarast. Observera att urvalet görs löpande eftersom tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med serveOffice, som hanterar urvalet och svarar på frågor kring tjänsten. Detta görs av Gustaf Gundmark på 070-851 40 23, gustaf.gundmark@serveoffice.se

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Vår Head of Digital Marketing går på föräldraledighet och vi söker nu en tillfällig ersättare. Är du redo att testa dina kunskaper i en dynamisk spännande miljö i ett företag och en bransch under stor förändring och utveckling? Tjänsten är en projektanställning på heltid med start omgående. Uppdraget sträcker sig...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group