Gillar du att jobba insiktsdrivet med löpande tester och optimering? Är du intresserad av att prova nya okonventionella metoder för att hela tiden förbättra och förfina, allt för att driva snabb digital tillväxt? Då har vi tjänsten för dig!
Vad gör en Growth hacker/Marketing Automation Specialist hos oss på Telenor?
I rollen som Growth Hacker/Marketing Automation Specialist hos oss på Telenor är du ansvarig för att skapa, driva och optimera våra datadrivna marknadsaktiviteter. Du säkerställer skapandet och utförandet av skalbara processer samt exekvering av leadsgenererande aktiviteter i vårt marketing automationverktyg Pardot.

I nära samarbete med Communication Managers, Digital Media Manager och Content Mananger ansvarar du för att länka SEO/SEM kampanjer för löpande effektiv uppföljning, analys och optimering av marknadsaktiviteter. Du monitorerar effekterna av implementerade aktiviteter och eskalerar och rekommenderar åtgärder för ökad konvertering. Vidare ansvarar du för konfigurering, implementation och förvaltning av och kampanjer/aktiviteter. Med fokus på mätbarhet, hittar du möjligheter och synergieffekter mellan metoder som SEO, Google Analytics, Content Marketing och A/B-testning, för att kontinuerligt kunna följa upp, ändra samt göra bättre än sist.

Som Growth Hacker/Marketing Automation Specialist kommer du mätas på är leads, MQL och SQL.

Vi söker dig som:

  • Har minst ett års erfarenhet från en liknande roll
  • Kan processa och analysera stora mängder data , löpande monitorera resultat samt förstå och kunna agera på att optimera affärsresultat
  • Meriterande om du har efarenhet av att jobba med digital tillväxt och datadriven marknadsföring  och har erfarenhet av SEO, SEM och A/B testing

Som person är du nyfiken, analytisk och resultatorienterad. Du samarbetar effektivt med andra och delar gärna kunskap med kollegor. Samtidigt trivs du i en roll där du får ta egna initiativ och har frihet under ansvar att själv testa och optimera föreslagna actions

Om Marketing och Online-teamet

Vi är ett team som med stor vilja, driv och nyfikenhet tar oss an uppgiften att skapa morgondagens kundmötenTeamet består idag av nio specialister och präglas av en tänka- och göra attityd, där vi varje dag testar nytt och utmanar oss själva för att ständigt bli bättre i en föränderlig värld. I nära samarbete med såväl våra säljare som vår CRM-enhet strävar vi alltid efter att leverera en kundupplevelse i världsklass i både det analoga och i det digitala kundmötet.

Vi erbjuder

  • Telenor arbetar kontinuerligt för förbättrad mångfald. Det är viktigt för oss att våra medarbetare återspeglar våra kunders mångfald. Därför strävar Telenor efter mångfald bland våra anställda när det gäller exempelvis kön och nationalitet.
  • Bli en del av ett företag som Empower societies. Som ett exempel har Telenor-koncernen antagit en sexmånaders betalad föräldraledighetspolitik som minsta standard globalt på sina 13 marknader.
  • Internationell erfarenhet inom andra delar av koncernen
  • Medarbetarprogrammet ger dig möjlighet att bli aktieägare i Telenor genom att köpa aktier till ett rabatterat pris.
  • 6 veckors semester
  • Friskvårdsbidrag, hälsotester, rabatterade priser på hemstäd, barnvakt, matkasse samt hos flera gymkedjor.

Vill du skapa framtiden med oss? Välkommen att söka tjänsten via länken ”Ansök nu”. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-04-29. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Anna Cervin, rekryterande ledare, anna.cervin@telenor.se. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta Johanna Håkansson, HR Manager, johanna.a.hakansson@telenor.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Inskickade ansökningar via mail kommer inte att evalueras.

Följ oss gärna på Facebook på ”Telenor Karriär” och på LinkedIn ”Telenor Group” där vi delar med oss av vilka vi är: våra medarbetare, vår kultur och våra karriärmöjligheter!

Placeringsort: Stockholm

Anställningsform: Tillsvidare

Idag är det aldrig långt till en surfplatta eller dator. Mobilen är vår bästa vän. Och det kommer ständigt nya lösningar, som gör det digitala livet enklare och roligare. Ändå har den digitala revolutionen bara börjat. Utvecklingen rusar vidare. Snart kommer det vara möjligt att se, uppleva och göra saker vi ännu bara drömmer om.

Det är här Telenor kommer in.

Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer.

Ansök här.

MedieJobbStrategiStockholm
Gillar du att jobba insiktsdrivet med löpande tester och optimering? Är du intresserad av att prova nya okonventionella metoder för att hela tiden förbättra och förfina, allt för att driva snabb digital tillväxt? Då har vi tjänsten för dig! Vad gör en Growth hacker/Marketing Automation Specialist hos oss på Telenor? I rollen som...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group