Vill du ta din karriär till nästa nivå, arbeta dagligen i en internationell miljö och samtidigt bidra till en ljusare framtid och renare planet? Var med och skriv historia!

Greenpeace söker en kreativ och resultatdriven Marketing Fundraiser med passion för relationsbyggande och insamling. Vi finansieras till 100 % av privatpersoner. Därför är det avgörande för oss att driva effektiva insamlingsprogram, från rekrytering av nya givare till retention av befintliga givare.

Ditt arbete är att bygga långsiktiga relationer med våra existerande givare genom kommunikation via traditionella och digitala kanaler. Du ingår i ett nordiskt team som tillsammans arbetar mot tydliga insamlingsmål och ser till att våra givare förblir engagerade.  Ditt huvudansvar inom teamet är att  fokusera på givarnas tre första månader med Greenpeace, inte bara i Sverige, utan även i Danmark, Norge och Finland. Tillsammans med ditt nordiska team och kollegor i Stockholm utvecklar och implementerar du kreativa kommunikationsstrategier. Genom ständiga analyser, segmentering och tester ser du till att budgetmålen uppfylls. I din nya roll kommer du även att säkerställa att system, processer och verktyg stödjer retention- och marketingarbetet. Du kommer även att ha möjligheten att samarbeta med programavdelningen och påverka kommunikationen kring våra kampanjer i syfte att engagera existerande och nya givare.

Greenpeace är en dynamisk och mångkulturell arbetsplats som erbjuder en händelserik vardag. Att arbeta här är utvecklande, inspirerande och givande. Du får insyn i hur en global organisation arbetar och är delaktig i kampen för en bättre miljö. Du arbetar i nära samarbete med det övriga insamlingsteamet samt andra delar av organisationen. Vi förväntar oss att du har ett intresse för miljöfrågor, delar organisationens värderingar samt respekterar våra riktlinjer. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas på en arbetsplats som uppmanar till innovation och investerar i sina anställda.

Kvalifikationer:

  • 5+ år erfarenhet av framgångsrik insamling och marknadsföring
  • Erfarenhet av projektledning med goda resultat
  • Färdigheter inom copywriting och översättning
  • Erfarenhet av strategisk planering, budgetläggning samt implementering
  • Utmärkt svenska i både tal och skrift samt flytande engelska
  • Social, kommunikativ och lösningsorienterad
  • Analytisk förmåga, data- och resultatdriven

Tjänsten är på heltid med månadslön. Tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Du kommer att vara baserad på vårt kontor vid Södra Station på Södermalm. Vi erbjuder flextid (dvs möjlighet att påverka dina arbetstider), fräsch ekofrukt och framför allt fantastiska kollegor med passion, driv och humor.

Greenpeace omfattas av kollektivavtal med Unionen.

Anslut dig till den goda sidan! Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 18 september.

För ytterligare information angående tjänsten kontakta mig

Marijan Todorovic, Insamlingschef
073 048 26 12
marijan.todorovic@greenpeace.org

https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/09/greenpeace3.jpg?fit=500%2C250https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/09/greenpeace3.jpg?resize=150%2C150MedieJobbMarknadsföringStockholm
Vill du ta din karriär till nästa nivå, arbeta dagligen i en internationell miljö och samtidigt bidra till en ljusare framtid och renare planet? Var med och skriv historia! Greenpeace söker en kreativ och resultatdriven Marketing Fundraiser med passion för relationsbyggande och insamling. Vi finansieras till 100 % av...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group