Great Story Video söker en digital evangelist för att hjälpa våra kunder nå nya höjder tack vare insikter och rådgivning kring deras digitala marknadsföring. Rollen Digital Mediastrateg ryms inom vårt växande campaign management- och produktionsteam. Här hjälper vi våra kunder att sätta digitala strategier, där framtidsmediet video, utgör kärnan i kommunikationen. Teamet skapar, administrerar, optimerar och rapporterar kampanjerna som strategin resulterar i och hämtar under tiden in insikter via analys av data och beteenden.

Arbetet innefattar att sätta övergripande strategier, det rent taktiska som främst består av videoannonsering via sociala medier, sitemiljöer, programmatic samt en rad kompletterande medieaktiviteter vilket skapar en bredd med ständig utveckling och variation i uppgifterna. Du teamar även ihop dig med säljteamet för inledande möten för pitchande av uppsatta strategier samt för uppföljningsmöten med våra befintliga kunder.

Vi söker dig med skarp förmåga att hämta in värde från nya trender teknisk utveckling samt med stor vana av system och program som DSPs, sociala medieplattformar, Google Analytics, Excel och Powerpoint. Vårt arbetstempo är högt och vi söker dig som har gedigen erfarenhet och snabbt vill komma in och ta för dig, bidra med värde och ansvarstagande från start. Vi söker snarare en jämlike och inspirationskälla än en anställd.

Tjänsten är på heltid tillsammans med oss och våra systerbolag inom Framtidsmediagruppen i våra toppmoderna lokaler mitt på Stureplan. Förutom att ta en viktig roll i ett ungt bolags tillväxtresa finns här chansen att uppleva en unik företagskultur bland unga drivna yrkesproffs, utveckla ett starkt nätverk inom media och dessutom ha extremt roligt på vägen.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Great Story Video söker en digital evangelist för att hjälpa våra kunder nå nya höjder tack vare insikter och rådgivning kring deras digitala marknadsföring. Rollen Digital Mediastrateg ryms inom vårt växande campaign management- och produktionsteam. Här hjälper vi våra kunder att sätta digitala strategier, där framtidsmediet video, utgör kärnan...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group