Vill du arbeta med att ta varuhuskommunikationen till nya nivåer på ett företag som befinner sig i en stark tillväxtperiod? Rusta är inne en fantastisk expansionsfas och etablerar nya varuhus i Sverige, Norge och på vår nya marknad Tyskland. Nu söker vi en Grafisk Kommunikatör som vill vara med på resan!

Vad gör en Grafisk Kommunikatör hos oss?
Med lyhördhet för nya medier och kommunikationslösningar gör du som Grafisk Kommunikatör det lättare för våra kunder att hitta och handla i Rustas varuhus. I rollen är din huvudsakliga arbetsuppgift att säkra Rustas grafiska identitet i varuhusen med hjälp av text och bild. Detta gör du bland annat genom att skapa riktlinjer och mallar med syftet att effektivisera projekt och produktion av material och kommunikationslösningar till varuhusen. Vidare arbetar du för att skapa en lönsam och effektiv butikskommunikation och till din hjälp för att kunna säkra detta arbetet har du programvaran Shoppa Design. I rollen som Grafisk Kommunikatör kommer du även att:

  • Delta och vara drivande i produktionerna kopplat till varuhuskommunikationen, från idé till slutprodukt
  • Vara delaktig i skapandet av koncept och guidelines för återkommande varuhuskommunikation
  • Tillsammans med berörda kollegor styra all butikskommunikation genom att skapa grafiskt korrekta mallar samt lägga in bilder, logotyper och övriga grafiska element
  • Samarbeta med andra avdelningar inom Rusta.

Rollen tillhör Konceptavdelning som idag består av 12 medarbetare som tillsammans ansvarar för Space Management, Visual Merchandise och Varuhuskommunikation. Placering för tjänsten är på vårt huvudkontor i Upplands Väsby och du rapporterar till Konceptchefen.

5 viktiga inom Rusta
Livet innanför Rustas väggar är spännande, men också utmanande. För att trivas hos oss och i rollen som Grafisk Kommunikatör kommer du förmodligen även behöva trivas med att det är:

  • Högt tempo i en föränderlig miljö, ”det går fort på Rusta” är ett myntat uttryck
  • Expansivt med fokus på utveckling och tillväxt
  • Prestigelöst med en öppen och inkluderande kultur
  • Nödvändigt att ha en god prioriteringsförmåga
  • Inställningen och attityden som gör skillnaden!

Ett värderingsstyrt företag
Rusta är ett värderingsstyrt företag. Det är med hjälp av våra värderingar som vi kan fortsätta att växa utan att tappa vår identitet och vårt ursprung. Våra värderingar är Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Men vad betyder de egentligen? Läs mer om våra värderingar här.

Vad vi letar efter

Om du blir exalterad och varm i hjärtat när du läser om våra värderingar, vart vi är på väg och vad vi står för är det förmodligen ett gott tecken. Erfarenhetsmässigt söker vi dig som troligtvis kommer från en motsvarande roll, gärna inom detaljhandeln. Då du kommer att vara drivande i arbetet med vår varuhuskommunikation ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från en ledande position.

För att lyckas väl i rollen har du kunskap om typografi, färger, logotyper, tonalitet och bildID. Du har även goda praktiska kunskaper i Adobe CS samt Shoppa Design. Då vi är ett internationellt företag krävs det att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Goda kunskaper i tyska ses som meriterande.

Ansök här.

https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/09/rusta.png?fit=982%2C329https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/09/rusta.png?resize=150%2C150MedieJobbArkivUpplands-Väsby
Vill du arbeta med att ta varuhuskommunikationen till nya nivåer på ett företag som befinner sig i en stark tillväxtperiod? Rusta är inne en fantastisk expansionsfas och etablerar nya varuhus i Sverige, Norge och på vår nya marknad Tyskland. Nu söker vi en Grafisk Kommunikatör som vill vara med...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp