Älskar du grafisk form, text och kommunikation? Har du förmåga att utifrån kundens syfte och mål skapa säljande annonser som engagerar? Mittmedia har idag en väl fungerade verksamhet i Söderhamn med 35 medarbetare inom medieproduktion. Inför första kvartalet 2020 planeras en större utökning och vi söker därför fler formgivare.
Hos oss samarbetar du direkt med annonsören och säljaren och formger annonskampanjer som publiceras på våra nyhetssajter och tidningar. Du är självgående och trivs i en miljö med snabba avslut, där uppdragen varierar från stort till smått. Det är viktigt att du har en god kund- och servicekänsla samt att du gillar förändrings- och förbättringsarbete. I vårt gäng har vi en härlig teamkänsla där alla tar ett stort individuellt ansvar och kunden är alltid i fokus.

 

Har du…
  • Relevant utbildning och/eller arbetserfarenhet inom grafisk formgivning
  • Vana att samla ihop och strukturera underlag och utifrån det skapa säljande och engagerande annonser
  • Goda kunskaper inom Adobe Creative Suite
… Mejla då ett personligt brev, CV och arbetsprover till produktion@mittmedia senast 18 november. Uppge ”Grafisk formgivare” i ämnesraden. Välkommen med din ansökan!
MedieJobbDesign & GrafikSöderhamn
Älskar du grafisk form, text och kommunikation? Har du förmåga att utifrån kundens syfte och mål skapa säljande annonser som engagerar? Mittmedia har idag en väl fungerade verksamhet i Söderhamn med 35 medarbetare inom medieproduktion. Inför första kvartalet 2020 planeras en större utökning och vi söker därför fler formgivare. Hos...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group