Har du stått i valet och kvalet på om du ska arbeta inhouse eller på byrå? Hos oss på Lyko får du möjligheten att göra båda! Otroligt bra va? Vi har köpt upp vår egen byrå och skapar nu den bästa inhousebyrån, Lyko Studio! Häng med på resan!

Känner du att final art/grafisk formgivning är din grej och du vill bli den bästa i branschen då är du välkommen in med din ansökan!

På Lyko vill vi ta över världen. I alla fall den delen av världen som älskar beauty. Med över 55 000 produkter från fler än 1 000 varumärken online, har vi marknadens bredaste sortiment inom hårvård och skönhet. Vår filosofi = skönhet ska vara kul. Hejdå perfektion, krav och måsten. Vi blir därför extra glada när våra kunder uttrycker sin kreativitet: experimenterar fram sin egen hudvårdsrutin, färgkoordinerar naglarna eller kör glitterskägg en vanlig torsdag.

Det här är ditt uppdrag
Som Final Art hos oss kommer du ha en viktig roll i att utveckla och stärka Lykos varumärke. Du kommer vara en del av Lyko Studio, marknadsavdelningens inhousebyrå, som har som ambition att bli Sveriges bästa! Nu har vi dessutom flyttat till nya fräscha lokaler på Söder med fullt utrustad studio. Vill du läsa mer om Lyko Studio, så gör det här!

Hos oss kommer du att arbeta brett med final art och grafisk design. Du kommer bl.a. redigera produktbilder, producera tryckta enheter för våra butiker, göra ut digitala format till våra kampanjer och formge banners till vår webbshop. Oavsett om det du gör ut hamnar i sociala medier, butik, eller i webbshopen så brinner du för att underlätta för våra kunder – så att de på ett passionerat, formstarkt och tydligt sätt kan bli guidade till sina skönhetsval.

Du arbetar tillsammans med ett gäng härliga kollegor på marknadsavdelningen och rapporterar till Creative Director.

Vem är du
För att trivas i rollen så tror vi att du är lösningsorienterad och gillar när tempot är högt. Är du trygg i dig själv och i din kompetens och ser det som en fördel när kollegor kommer med input så är du rätt person till teamet. Har du även erfarenhet från att arbeta med mode, lifestyle eller skönhet så är det ett plus.

Erfarenhet och skills som vi letar efter:

  • Erfarenhet som Final art/Grafisk formgivare på reklambyrå/inhouse.
  • En stark känsla för färg och form
  • Mycket goda kunskaper i hela Adobe-paketet
  • Förmåga att jobba parallellt med flera projekt och van att arbeta mot deadlines
  • Examinerad från Berghs School of Communication, Forsbergs eller motsvarande

Vilket innebär att du kan:

  • Utforma butiksmaterial, statiskt och rörligt
  • Formge banners
  • Bildredigering och retusch
  • Färdigställa tryckfärdigt material
  • Producera snabbt och effektivt när det väl gäller

Genom vår fantastiska tillväxtresa och en tillåtande kultur erbjuder vi dig en energifylld, flexibel och varm arbetsplats med möjligheterna att påverka, göra skillnad på riktigt och utvecklas i takt med bolaget! Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss – kika in våra karriärsidor!

Är du vår nästa LykoStar? snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev!
På Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev och använder oss i stället av urvalsfrågor och tester när vi rekryterar. I ansökan kommer du få möjlighet att delge din portfolio!

Så vad väntar du på?! Om det här låter som rätt utmaning för dig, ansök idag eller allra senast 5 juni 2022. Urval kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten maila till Anna Edin på anna.edin@lyko.com

Psst! Eftersom vi inte vill att några personuppgifter ska riskera att hamna på vift så tar vi inte emot ansökningar via mail utan ansöker gör du enkelt genom att klicka dig vidare nedan. Lycka till!

Ansök här.

MedieJobbDesign & GrafikStockholm
Har du stått i valet och kvalet på om du ska arbeta inhouse eller på byrå? Hos oss på Lyko får du möjligheten att göra båda! Otroligt bra va? Vi har köpt upp vår egen byrå och skapar nu den bästa inhousebyrån, Lyko Studio! Häng med på resan! Känner du...


Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group