Hvilan Utbildning är en av Sveriges främsta utbildare inom den gröna näringen och ägs av GRO – Gröna näringens riksorganisation. Vi bedriver gymnasium, språkintroduktion, YH-utbildningar, YrkesVux, arbetsmarknadsutbildningar, Yrkesintroduktion och Yrkes-SFI samt anordnar utbildningar på direkt uppdrag av branschen. Våra utbildningar leder till arbete inom flera gröna arbetsområden såsom odling, anläggning, trädvård, skötsel och förvaltning av utemiljöer samt florist. Vi bedriver idag verksamhet i Åkarp, Stockholm och på Gotland samt i Järna.

Vill du arbeta med grafisk form och produktion på en dynamisk och snabbfotad marknadsavdelning? Välkommen till Hvilan Utbildning – Sveriges grönaste skola. Vi växer och söker en grafisk formgivare med digital kompetens till vårt marknadsteam.


Som grafisk formgivare kommer du att ha ett helhetsperspektiv på vår marknadskommunikation och ska säkerställa att vår grafiska profil kommuniceras enhetligt. Uppgifterna varierar och du arbetar med små och stora projekt från utveckling och uppdatering av hemsida och sociala medier till formgivning av mässmontrar, annonser, affischer, nyhetsbrev mm. Du ska kunna arbeta självständigt med hela produktionskedjan, från idé och design till tryckfärdiga original med stöd från kollegor, marknadsansvarig och våra samarbetspartners.

Vi söker dig som

  • Kan formgivning i alla typer av kanaler, såväl digitalt som print.
  • Har ett kreativt och varierat estetiskt språk
  • Kan arbeta med hela produktionskedjan, från idé och design till (tryck-)färdiga original.
  • Är van att både själv producera samt arbeta tillsammans med byråer och andra leverantörer, fotografer mfl.
  • Har förståelse för html och digitala lösningar.
  • Har mycket god kunskap och erfarenhet inom Adobe Creative Suite (framför allt Illustrator, Photoshop och InDesign).
  • Förstår kommunikation och content på sociala media.
  • Är språkligt intresserad och har god känsla för hur man formulerar enklare texter.

Din profil

Som person är du positiv, kreativ och prestigelös. Du är lyhörd, en talare och lyssnare och har lätt för att anpassa dig till olika målgrupper och olika angreppssätt. Du är driven, snabb och leveranssäker och har förmågan att alltid hålla dina deadlines även om arbetstempot är högt. Du arbetar strukturerat, är noggrann och bra på att planera ditt arbete och självklart är du en lagspelare! Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har relevant utbildning och några års arbetslivserfarenhet inom området. Har du kunskaper inom foto, ljud och film är det ett stort plus!

Vi erbjuder

En spännande tjänst i en växande verksamhet med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. I marknadsteamet ingår förutom du; marknadsansvarig, mässansvarig och en marknadsassistent och teamet präglas av ett tajt, positivt och prestigelöst samarbete där alla är beredda att hugga i och hjälpa varandra.

Hvilan Utbildning ligger i en naturskön miljö i Åkarp, ca 15 min med buss från Lund och Malmö.

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader, med mycket goda chanser till förlängning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansök senast 2017-11-05. Vi arbetar löpande med ansökningarna, så skicka snarast via e-post till HR@hvilanutbildning.se. Ansökan ska innehålla ett aktuellt CV och ett personligt brev. Betygskopior, portfolio och referenser behöver inte bifogas i detta skede. Till rekryteringsföretag och försäljare; vi undanber oss vänligen men bestämt.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Vera Rönngard; vera.ronngard@hvilanutbildning.se

https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/10/Hvilan_Utbildning_skylt.jpg?fit=1024%2C735https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/10/Hvilan_Utbildning_skylt.jpg?resize=150%2C150MedieJobbArkivÅkarp
Hvilan Utbildning är en av Sveriges främsta utbildare inom den gröna näringen och ägs av GRO - Gröna näringens riksorganisation. Vi bedriver gymnasium, språkintroduktion, YH-utbildningar, YrkesVux, arbetsmarknadsutbildningar, Yrkesintroduktion och Yrkes-SFI samt anordnar utbildningar på direkt uppdrag av branschen. Våra utbildningar leder till arbete inom flera gröna arbetsområden såsom odling,...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp