Giosg – Rewriting the rules of online engagement

Vi hjälper våra kunder förbättra deras verksamhet genom att möjliggöra smidigare kommunikation och ökat engagemang med online besökare. För att identifiera och engagera online besökare använder vi oss av dataanalys och AI, så att våra kunder med hjälp av våra verktyg kan erbjuda bättre och mångsidigare kundservice, öka deras försäljning och förbättra deras konverteringsgrad.

Vi tror på:

• Kontinuerlig utveckling Kontinuerlig utveckling och förbättring är grundläggande värdne för Giosg som företag, både då det gäller vår egen professionella utveckling samt de tjänster och verktyg vi erbjuder våra kunder. Vi vill vara föregångare i vår bransch och erbjuda våra kunder innovativa produkter och verktyg som skapar mervärde.

• Kavla upp ärmarna Vi hos Giosg uppskattar en attityd där man är villig att kavla upp ärmarna och jobba för företagets och teamets gemensamma bästa. Detta innebär ibland att se ifrån sina primära arbetsuppgifter och hjälpa en kollega i nöd för att försäkra att vi kan betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt.• Övning ger färdighet Vi hos Giosg uppmanar till att stiga ur sin bekvämlighetszon både i det personliga o professionella livet. Vi ska inte vara rädda för att misslyckas och tror starkt på att man lever och lär och att övning och erfarenhet ger färdighet och framgång.

Vi söker en energisk Growth Hacker för att öka märkesmedvetenheten för Giosg som brand i Sverige och hjälpa oss driva vårt företag till nästa nivå på den svenska marknaden! Detta är en toppen möjlighet för Dig med brinnande intresse för strategisk marknadsföring att skaffa värdefull erfarenhet inom en spännande och växande bransch.

Vad innebär jobbet som Growth Hacker?

– Förstå våra kunders behov: Hur och till vilka ändamål använder våra kunder sig av våra produkter och vilka resultat uppnår de?- Första marknaden: Hur ser konkurrensen i våra olika sektorer ut, vad är våra konkurrensfördelar respektivekonkurrensnackdelar? Vem är våra mest potentiella kunder?- Skapa marknadsföringskampanjer (email och social media). Ta ansvar för copywriting, reklam, mätning av resultat samt rapportering.- Ordna evenemang: se till att våra potentiella kunder ser oss genom att ordna olika tillställningar. Som Growth Hacker ansvarar du för att Giosg är och syns på rätt plats i rätt tid.- Planera och analysera ut strategisk synvinkel hur vi kan förbättra vår närvaro och synlighet på marknaden.

Hur charmar du vår rekryteringsansvarige?
– Du uttrycker dig utmärkt i skrift- Du har passion för teknologi, tillväxt och marknadsföring. Du njuter av kreativt arbete men förstår dig på numror då duansvarar för analys av marknadsföringskampanjerna.- Enastående sociala färdigheter och ambition att imponera på både kollegor och kunder.

Varför Giosg?– Vi erbjuder en internationell arbetsmiljö med rum för att verkställa dina innovativa idéer- Stöd av positiva och hjälpsamma kollegor.- Du blir del av ett snabbväxande tech-startup och ett energiskt gäng som brinner för vad de gör- Konkurrenskraftig kompensation som motsvarar dina färdigheter och din erfarenhet.
På Giosg värdesätter vi passion för vad man gör och en bra attityd – ifall du ser Dig själv som den drivkraft som Giosg som brand behöver kan du skicka din ansökan och ditt CV till careers@giosg.com. För mera information kontakta vänligen vår HR Manager Taika Rautanen på numret +358 44 994 7042.

MedieJobbStrategiStockholm
Giosg - Rewriting the rules of online engagement Vi hjälper våra kunder förbättra deras verksamhet genom att möjliggöra smidigare kommunikation och ökat engagemang med online besökare. För att identifiera och engagera online besökare använder vi oss av dataanalys och AI, så att våra kunder med hjälp av våra verktyg kan...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp