Vi är ett nischat mäkleri för sjölägen. Är du en kreativ talang och vill bli en av oss?

Sjönära är ett varumärke som är byggt av passionen till vattnet och den sjönära livsstilen. Har du en bild av en fastighetsmäklare? Tänk annorlunda. Vi klär oss oftast i gymnastikskor och vindjacka. På kontorsstolen hänger en flytväst. Vi säljer vackra hem vid vattnet. Det är högt i tak och vår vardag är fylld med skratt och glimten i ögat. Förutom elva fastighetsmäklare är vi ett marknadsteam på fyra personer som arbetar med att marknadsföra våra försäljningar och varumärket Sjönära.

Är du kreativ och vill marknadsföra det sjönära livet?

Vi söker en kreativ talang med sinne för fotografering och formgivning. Du ska inspireras av att fotografera hus, människor och livsstilen vid vattnet. Det är ett fritt och nyskapande jobb för att tillsammans med mäklarna förmedla kärleken till den Sjönära livsstilen. Vi söker dig som tycker det låter kul att tillsammans med oss att vårda och utveckla varumärket Sjönära. Det handlar bland annat om att formge prospekt, annonser för web och print, trycksaker, vårt magasin Sjönära livsstil och event.

En annan viktig uppgift är fotografering av våra fastigheter men även profilbilder för vår marknadsföring och sociala medier. Du behöver vana att jobba med kamera, photoshop och indesign. Under högsäsong är du oftast ute och åker med båt eller bil. Båt har vi men bil behöver du. Är du van vid att vara på sjön och ratta en båt är det ett plus.

Klon med att arbeta på Sjönära är den sjönära världen och människorna vi har omkring oss.

Vi har kontor i Vaxholm, på Östermalm och i Norrtälje. Personen vi söker kommer troligtvis utgå från Vaxholm eller Östermalm. Då vi ständigt jagar blå himmel till våra fotograferingar underlättar det om du har möjlighet att ha flexibel arbetstid.

Ansök här.

MedieJobbDesign & GrafikStockholm
Vi är ett nischat mäkleri för sjölägen. Är du en kreativ talang och vill bli en av oss? Sjönära är ett varumärke som är byggt av passionen till vattnet och den sjönära livsstilen. Har du en bild av en fastighetsmäklare? Tänk annorlunda. Vi klär oss oftast i gymnastikskor och vindjacka....

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group