Vi söker en kommunikatör som ska arbeta med kommunikationsinsatser/-uppdrag inom digitalisering och verksamhetsutveckling. Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt med att stötta chefer, verksamhet och projektledare i kommunikationsfrågor. I arbetet ingår att analysera, planera och genomföra kommunikationsuppdrag som stödjer Försäkringskassans mål inom området.

Du behärskar kommunikatörens alla verktyg, förstår betydelsen av integrerad kommunikation och har stor förståelse för målgrupper och kanaler i en komplex organisation.

Arbetar du prestigelöst och vill bidra till teamets gemensamma resultat för att utveckla vår kommunikation då är du rätt person för oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har högskoleexamen, lämpligen inom kommunikation, journalistik eller erfarenhet/kvalifikationer som bedöms likvärdiga
  • har minst tre års yrkeserfarenhet av kommunikationsarbete
  • har erfarenhet av internkommunikation i en stor organisation
  • har vana av att samordna och genomföra kommunikationsinsatser riktade till olika målgrupper
  • kan arbeta självständigt och i grupp
  • är drivande och engagerad som person
  • är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt
  • är bra på att samarbeta och att skapa kontakter
  • har förmåga att se helheter och analysera sammanhang
  • har ett kundfokuserat förhållningssätt

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med kommunikation i digitaliseringsfrågor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Anställningen är ett vikariat med tillträde den 14 augusti 2017 eller enligt överenskommelse till den 31 oktober 2018, heltid. Placeringsort: Stockholm.

Om du har frågor, kontakta:

Rekryterande chef Camilla Lindgren, 010-118 69 60. För frågor om rekryteringsprocessen HR-specialist Stig Lindblom, 010-116 90 63. Fackförbundet ST Charlotta Lamin, 010-116 47 45, Saco-S Gunnel Andersson, 010-114 54 39 och Seko Irre del Barba 010-115 30 87.

Vi avstår från erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 22 maj 2017 märkt med diarienummer 033968-2017 . Bifoga ditt cv där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet.

Ansök här >>

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/02/pr.jpg?fit=1024%2C640https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/02/pr.jpg?resize=150%2C150MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Vi söker en kommunikatör som ska arbeta med kommunikationsinsatser/-uppdrag inom digitalisering och verksamhetsutveckling. Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt med att stötta chefer, verksamhet och projektledare i kommunikationsfrågor. I arbetet ingår att analysera, planera och genomföra kommunikationsuppdrag som stödjer Försäkringskassans mål inom området. Du behärskar kommunikatörens alla verktyg,...