Vill du vara en del av ett snabbväxande och framgångsrikt e-handelsbolag? På Gents kontor och lager i Helsingborg arbetar idag 23 personer med att ge våra 250 000 kunder över hela världen bästa tänkbara sortiment, service och upplevelse. Nu söker vi dig som har stor kunskap inom film som kan göra oss ännu bättre!

Om Gents
Hos Gents.se hittar man mesta inom manlig hygien och livsstil. Vi väljer tillsammans med våra barberare ut de bästa produkterna från leverantörer över hela världen. I vår internetbutik finner man fler än 3.000 premiumvaror för hud, hår och skäggvård samt dofter från världens mest exklusiva nischparfymhus. Dessutom guider, information och inspiration.

Om tjänsten
Som filmare blir din huvudsakliga arbetsuppgift att ansvara för rörlig bild samt vara delaktig i planering, samordning och genomförande av olika projekt. Syftet med ditt arbete är att skapa inspirerande och säljande innehåll som ska användas på våra olika kanaler och i vår marknadsföring för att stärka Gents varumärke. Tjänsten är en anställning på 50 procent och du kommer ingå i vår marknadsavdelning i Helsingborg.

Utbildning, erfarenheter och meriter

  • Eftergymnasial utbildning inom film
  • Minst 2 års erfarenhet av redaktionellt arbete med film och filmredigering
  • Goda kunskaper inom sociala medier ses som meriterande
  • Intresse och erfarenhet av strategier för olika målgrupper, kanaler och syften är mycket meriterande
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Vi ser gärna att du bifogar arbetsprover redan vid ansökan

Personliga egenskaper
Viktigt för rollen är att du är intresserad av film i kommersiella sammanhang, sociala medier och själv är aktiv på olika platser. Du ska vara trendkänslig och kunna se vad som fungerar bäst i respektive kanal.

För att lyckas i din roll ser vi också att du är självständig och van att driva ditt eget arbete framåt. Vidare är du noggrann med stort kvalitet- och resultatfokus samt van att ta egna initiativ. Då Gents är en organisation i ständig förändring är det ett måste att du är flexibel och vill lära dig nya saker. Som person är du även pedagogisk och har lätt för att samarbeta med andra. Att du är positiv och bidrar till ett gott arbetsklimat ser vi som en självklarhet.

Ansökan
Vi tar nu emot ansökningar och intervjuar löpande. Ansökan med CV görs till hr@gents.se.

MedieJobbDesign & GrafikHelsingborg
Vill du vara en del av ett snabbväxande och framgångsrikt e-handelsbolag? På Gents kontor och lager i Helsingborg arbetar idag 23 personer med att ge våra 250 000 kunder över hela världen bästa tänkbara sortiment, service och upplevelse. Nu söker vi dig som har stor kunskap inom film som...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group