Familjebostäder är ett bolag i stark tillväxt. Dagens 19 000 hyresrätter utökas de kommande åren med minst 5 000 nya bostäder och då behöver vi bli flera! Vi äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Med engagemang, kundnytta, affärsmässighet och nytänkande i fokus jobbar vi för dagens och morgondagens kunder. Välkommen att bli en av oss!

Till vår Kommunikationsavdelningen i Hammarby Sjöstad söker vi en engagerad och kunnig kommunikatör för tillsvidareanställning. Vi letar efter dig som vill jobba med vårt varumärke både i enskilda projekt och i löpande kommunikationsverksamhet. Du får ett särskilt ansvar för projektkommunikationen i ombyggnations- och underhållsprojekt. Du ansvarar också för kommunikationsinsatser gällande miljöfrågor med fokus på kunskap, attityder och beteendeförändringar.

Dina arbetsuppgifter

 • Analys, planering, genomförande och uppföljning/utvärdering av kommunikations- och marknadsföringsinsatser.
 • Rådgivning till andra verksamhetsfunktioner gällande kommunikativa aspekter.
 • Redaktionellt arbete i bolagets kanaler.
 • Beställaransvar för tjänster och produkter inom verksamhetsområdet.

Kvalifikationer

 • Högskoleutbildning media- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande eftergymnasiala studier.
 • Minst ett par års relevant erfarenhet av strategisk och operativ kommunikationsverksamhet med breda målgrupper och en bredd av kanaler och aktiviteter.
 • Kunskaper i EpiServer.
 • Duktig skribent med vana att skriva för olika media och olika målgrupper.
 • God erfarenhet av beställarroll inom verksamhetsområdet.
 • Erfarenhet av offentlig verksamhet är meriterande.

Personliga egenskaper

 • Kreativ och strukturerad med en god förmåga att se helheten i kommunikationsuppdraget och bolagets verksamhet.
 • Analytisk, självgående, driven och lösningsorienterad med god förmåga att omvandla komplexa resonemang till rak och enkel kommunikation.
 • Goda kommunikativa egenskaper, lätt att skapa förtroendefulla relationer och etablera effektiva samarbeten.
 • Angelägen om omvärldsorientering och god insikt om rollens krav på kunskaper om kärnverksamheten som förutsättning för effektiva och resultatgivande kommunikationsinsatser.

Att jobba hos Familjebostäder

Familjebostäder är mitt i en spännande utvecklingsfas. Vi verkar inom ett område med stor betydelse för dagens och morgondagens Stockholm – bostadsförsörjning och stadsdelsutveckling. Vi ingår i koncernen Stockholms stad med ett brett nätverk av aktörer både inom och utom koncernen. Som kommunikatör hos oss vill du använda dina kunskaper och din förmåga för att skapa effektiva kommunikationsinsatser som stärker bolagets varumärke och medverkar till att vi når våra verksamhetsmål. Hos oss får du ett arbetsklimat där du ges stor frihet att utvecklas under eget ansvar och där vi vet att människor måste få växa i sin roll för att trivas. Här blir du en i gänget som jobbar för nöjda och trygga hyresgäster samtidigt som vi ser till att det byggs nya hyresrätter i Stockholm. Hos oss får du en yrkesroll där du gör skillnad i människors liv!

Ansök här.

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/09/mediejobb_logga.jpg?fit=500%2C262https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/09/mediejobb_logga.jpg?resize=150%2C150MedieJobbArkivStockholm
Familjebostäder är ett bolag i stark tillväxt. Dagens 19 000 hyresrätter utökas de kommande åren med minst 5 000 nya bostäder och då behöver vi bli flera! Vi äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Med engagemang, kundnytta, affärsmässighet och nytänkande i fokus jobbar vi för dagens...

MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp