Välkommen till Skolfastigheter! Vi är ett helägt kommunalt bolag som äger merparten av Uppsala kommuns skolor och förskolor. Genom fastigheterna bidrar vi till barn och ungas utveckling. Vårt uppdrag är att skapa ekonomiskt effektiva pedagogiska miljöer som stödjer verksamheternas behov. Vi vill bli bäst i klassen på trygga och hållbara lärmiljöer!

Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas där vi de närmaste fem åren planerar att investera fem miljarder kronor i att bygga nya förskolor/skolor och rusta befintliga. Vi förstärker nu vår organisation med en kommunikatör som kommer att arbeta med extern kommunikation och externa relationer.

Arbetsuppgifter
I rollen som kommunikatör har du löpande kontakt med alla delar av vår organisation där dina arbetsuppgifter är att planera, utveckla och genomföra kommunikationsinsatser och kommunikationsprocesser. Du arbetar nära bolagets marknad- och kommunikationschef och tillsammans planerar ni arbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Utveckla bolagets kommunikationsprocesser för extern kommunikation och externa relationer
Utveckla bolagets närvaro i digitala kanaler
Producera texter, information och marknadsföring till Skolfastigheters kommunikationskanaler, främst externa
Utgöra kommunikationsstöd, både strategiskt och operativt, i våra byggprojekt
Planera och genomföra evenemang och delta i mässor
Ta fram presentationsmaterial, trycksaker och skyltar
Vi ser gärna att du har intresse och engagemang för att bidra till Skolfastigheters utveckling såväl inom kommunikation som till bolagets utveckling i stort. Du bör dela bolagets värdegrund som är engagemang, respekt och ansvar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med kommunikation, i huvudsak extern kommunikation och externa relationer. Du behärskar hela kommunikatörens verktygslåda och har en eftergymnasial utbildning, eller motsvarande, inom kommunikation. Vi söker dig som tycker om variation i kommunikatörsarbetet, alltifrån strategisk planering till att genomföra kommunikationsaktiviteter.

Som person är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt, och du är också en flexibel person som ser möjligheter i förändringar. Du samarbetar med andra på ett lyhört och smidigt sätt och du är bra på att ta initiativ och sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat. Det är också viktigt att du har god struktur i ditt arbetssätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anna Ramstedt, marknads- och kommunikationschef, 018-727 40 65.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen. 

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationUppsala
Välkommen till Skolfastigheter! Vi är ett helägt kommunalt bolag som äger merparten av Uppsala kommuns skolor och förskolor. Genom fastigheterna bidrar vi till barn och ungas utveckling. Vårt uppdrag är att skapa ekonomiskt effektiva pedagogiska miljöer som stödjer verksamheternas behov. Vi vill bli bäst i klassen på trygga och...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group