ECOMMERCE GENERALIST MED PLACERING I STOCKHOLM

Ligula söker en eCommerce Generalist som ska verka drivande i utvecklingen av våra digitala kanaler, den digitala marknadsföringen samt team leader-ansvar för eCommerce & Marknads-avdelningen. Ligula fortsätter sin utveckling i såväl de digitala som analoga kanalerna och behöver nu någon som kan fortsätta stärka vår position samt driva utvecklingen framåt.

Tillsammans med Group Revenue Manager, Director of Sales och resten av eCommerce- Marknadsteamet ligger det under ditt ansvar att utveckla, planera och kontrollera alla digitala marknadsföringskanaler. Du brinner för utveckling, analyser och ser nya möjligheter i det mesta, att leda såväl ditt egna team som att öka den digitala kunskapen inom organisationen är något som får dig att med lätta steg gå till jobbet på måndag morgon. Du är resultatinriktad och delar vår syn på den intäktsgenererande marknadsavdelningen. Du är van vid att jobba med en bred varumärkesportfölj, du ser den stora strategiska övergripande bilden samtidigt som du har ett öga för detaljer. En bild må säga mer än tusen ord, men du ser vikten av och har en styrka i det skrivna ordet.

Du är en god kommunikatör, såväl i den digitala världen som internt inom bolaget; utöver att stötta och planera för eCommerce & Marknadsteamet supportar du tillsammans med ditt team de drygt 32 hotellen och åtta restaurangerna i deras marknadsföringsarbete. Du som söker tjänsten är social, driven, och brinner för service på samma sätt som vi gör, du tycker att kvalité är a och o och har ett lika stort hotellintresse som vi har.

Tjänsten är placerad på Sälj- och Marknadskontoret i Stockholm där du är en del av ett kontorsteam på ca 15 personer. Du arbetsleder det dagliga arbetet för eCommerce & Marknadsteamet på i dagsläget fyra personer. Du kommer tillsammans med vår Group Revenue Manager och Director of Sales bidra till att stärka våra varumärken enligt vår multibrand- och destinationsstrategi. Tjänsten rapporterar till Commercial Director.

VI SER ATT DU HAR

  • Eftergymnasial utbildning inom marknad, kommunikation eller motsvarande
  • Flera års dokumenterad erfarenhet av digitala marknadsföringsaktiveter
  • Minst två års erfarenhet i en strategisk roll inom eCommerce eller Marknad
  • Naturliga ledaregenskaper
  • Erfarenhet av att jobba med webbanalys, självständigt genomföra och analysera digitala kampanjer.
  • Erfarenhet av Google Analytics, Google Adwords och HotelAds, WordPress
  • Flytande i tal och skrift i svenska och engelska

DET ÄR MERITERANDE OM DU HAR

  • Viss danskspråkig kunskap
  • Erfarenhet av att jobba med hotell och/ eller serviceföretag

Ansök här.

MedieJobbE-commerceStockholm
ECOMMERCE GENERALIST MED PLACERING I STOCKHOLM Ligula söker en eCommerce Generalist som ska verka drivande i utvecklingen av våra digitala kanaler, den digitala marknadsföringen samt team leader-ansvar för eCommerce & Marknads-avdelningen. Ligula fortsätter sin utveckling i såväl de digitala som analoga kanalerna och behöver nu någon som kan fortsätta stärka...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group