Som Product Manager inom E-commerce (PM Ecom) blir din huvudsakliga arbetsuppgift att bygga nästa generation av produktorganisation samt fortsätta utveckla MatHems E-handel. I rollen ansvarar du tillsammans med teamet för att produkternas vision och strategi efterlevs. Du kommer att arbeta nära kunden, organisationen och utvecklingsteamet för att säkerställa att produkterna levererar enligt utstakad Roadmap. En viktig del i rollen blir att på ett tydligt och informativt sätt kommunicera produkten ut till organisationen. Vidare är du med och sätter mål samt ansvarar för uppföljning av resultat för produkterna.

Du rapporterar till Chief Product Officer (CPO).

Kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning inom teknik/analys/IT
  • Erfarenhet av likande arbetsuppgifter
  • Förståelse för teknikens möjligheter
  • Erfarenhet av att bredare analytiskt arbete
  • Kunskaper inom SQL ses som meriterande
  • Goda kunskaper i Office-paketet framförallt Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

För att lyckas i din roll ser vi att du är självständig och van att driva ditt eget arbete framåt. Du är en person som gillar struktur och kvalitet i ditt dagliga arbete. Som person är du analytisk och ser lösningar snarare än problem. Vidare är du flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Då du kommer ha mycket kontakt med andra inom organisationen tror vi även att du är en god kommunikatör. Att du värdesätter ett gott samarbete för att uppnå bästa resultat ser vi som en självklarhet. Vidare ser vi att du har förmågan att engagera och motivera dina kollegor och föregår alltid med ett gott exempel.

Ansök här.

MedieJobbE-commerceStockholm
Som Product Manager inom E-commerce (PM Ecom) blir din huvudsakliga arbetsuppgift att bygga nästa generation av produktorganisation samt fortsätta utveckla MatHems E-handel. I rollen ansvarar du tillsammans med teamet för att produkternas vision och strategi efterlevs. Du kommer att arbeta nära kunden, organisationen och utvecklingsteamet för att säkerställa att...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group