Brinner du för e-handel och att göra affärer. RFSU AB erbjuder dig en ny roll i en expanderande och högpresterande miljö.

Om företaget

RFSU AB omsätter ca 200 miljoner SEK och har ca 45 anställda. Företaget har under de senaste åren expanderat kraftigt och förstärker nu organisationen för ytterligare tillväxt. Förutom att vara marknadsledare på kondomer i Norden genom varumärkena Profil, Thin, Grande, Näcken etc, har RFSU AB en mycket stark position även på intimvård, glidmedel, hemtester och läppceratet Carmex. Försäljningen sker i Norden via externa säljbolag och i övriga Europa via distributörer. Distributionskanalerna är främst apotek, dagligvaru- och servicehandel samt fackhandel. Sedan ett år tillbaka gör vi en stor satsning på vår egna webbförsäljning. Överskottet av all försäljningen skapar resurser för våra ägare; Riksförbundet för sexuell upplysning (RFSU), att bedriva information och upplysning inom sex- och samlevnadsområdet. Läs gärna mer på www.rfsu.com.

Arbetsuppgifter

I rollen som E-Commerce Specialist på RFSU AB ansvarar du för att innehållet i nätbutiken alltid är optimerat för att uppnå maximal trafik, kundnytta och försäljning. Du ansvarar även för att uppdatera, bearbeta och publicera olika typer av digitalt innehåll såsom nyhetsbrev och content-artiklar.

I samarbete med samt på initiativ av E-Commerce manager är du behjälplig vid publicering av nya produkter i nätbutiken med sökordsoptimerade texter, länkar samt bilder. En viktig del i rollen blir att ansvara för RFSU:s nyhetsbrev där du på egen hand skapar optimala kundflöden i mejlsystemet Klaviyo och därefter hanterar utskick samt uppföljning av dessa.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller e-handel
• Minst 2 års erfarenhet av att ha arbetat med e-handel med bevisat goda resultat
• Goda kunskaper i sökordsoptimering och konvertering
• Erfarenhet av att arbeta i e-handelsplattform, gärna WooCommerce/Wordpress eller liknande
• Meriterande med erfarenhet av Marketing Automation System som Klaviyo eller liknande
• Mycket goda svenska kunskaper i såväl tal som skrift

För att trivas i rollen ser vi att du är självgående, agerar lösningsorienterat samt är affärsdriven, du går alltid i mål med dina uppgifter. Du har en stor förståelse för dagens e-handel samt användandet av den, du är en digital nativ. Du är en god kommunikatör i både tal och skrift samt har förmågan att skapa struktur och vara kreativ.

Övrig information

• Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos RFSU AB.

Ansök här.

MedieJobbE-commerceStockholm
Brinner du för e-handel och att göra affärer. RFSU AB erbjuder dig en ny roll i en expanderande och högpresterande miljö. Om företaget RFSU AB omsätter ca 200 miljoner SEK och har ca 45 anställda. Företaget har under de senaste åren expanderat kraftigt och förstärker nu organisationen för ytterligare tillväxt. Förutom...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group