Är du intresserad av att arbeta med e-commerce och sälj? Just nu håller vi på starta en ny outlet butik i Nacka och söker dig som är intresserad av e-handel och sälj.

MT Yrkeskläder jobbar med arbetskläder och har en butik i Saltsjö-Boo. Nu vill vi starta en ny Outlet butik i Nacka med inriktning på att sälja fritids- och arbetskläder samt skydd.

Jobbet går ut på att skapa en e-commerce hemsida, arbeta med sociala medier och även att arbeta i butiken. I o m att vi är i start upp fasen så finns det möjlighet att påverka rollen beroende på dina intressen och kompetenser.

För att lyckas i rollen behöver du ha körkort, gilla att arbeta med e-commerce och ha flytande språkkunskaper i svenska.

Vi intervjuer löpande så om rollen verkar intressant och passande, skicka in din ansökan asap, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att träffa dig!

Ansök via mejl till: dan@mtyrkesklader.se 

MedieJobbE-commerceNacka
Är du intresserad av att arbeta med e-commerce och sälj? Just nu håller vi på starta en ny outlet butik i Nacka och söker dig som är intresserad av e-handel och sälj. MT Yrkeskläder jobbar med arbetskläder och har en butik i Saltsjö-Boo. Nu vill vi starta en ny Outlet...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group