Ampilio är en ledande marknadsföringsbyrå. Vi skapar digital framgång åt företag.Genom att följa kundernas köpresor, som nu är digitala och omfattar de största medierna där vi alla befinner oss och dagligen kommunicerar, söker och interagerar: Google, Facebook, Instagram, Youtube och hemsidor, hjälper vi våra uppdragsgivare att synas mot rätt kunder, vid rätt tillfälle för rätt kostnad. Vi jobbar behovsanpassat med fokus på att leverera den bästa lösningen oavsett förutsättningar för att öka såväl kundnytta som försäljning. Genom analys, strategi och digital expertis överträffar vi våra kunders förväntningar.

Våra uppdragsgivare är alltifrån ledande bilåterförsäljare och optikerkedjor till lokala butiker. Du kommer att ingå i ett team bestående av 12 stycken digitala experter, webbutvecklare och medierådgivare. Ditt jobb kommer vara att kommunicera vinnande strategier till våra kunder samt genomföra utbildningar och workshops. För att trivas och lyckas behöver du precis som oss älska digital marknadsföring, försäljning och kommunikation.

Ansöktill: info@ampilio.se .

MedieJobbStrategiVästerås
Ampilio är en ledande marknadsföringsbyrå. Vi skapar digital framgång åt företag.Genom att följa kundernas köpresor, som nu är digitala och omfattar de största medierna där vi alla befinner oss och dagligen kommunicerar, söker och interagerar: Google, Facebook, Instagram, Youtube och hemsidor, hjälper vi våra uppdragsgivare att synas mot rätt...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group