Som digital specialist/webbredaktör kommer du att bidra till utvecklingen av NCC: s varumärke och bygga relationer med våra målgrupper både inom B2B och B2C genom våra digitala kanaler. Arbetet innebär underhåll, utveckling och produktion av innehåll för våra digitala kanaler, webbsidor, nyhetsbrev och bloggar. Du kommer även att bistå med redaktionell rådgivning till skribenter som producerar texter för digitala kanaler. Du involveras också i andra kommunikationssatsningar och aktiviteter som drivs inom NCC. Vi ser fram emot att få ta del av din kunskap och kreativa idéer för att nå våra målgrupper och affärsmål.

Vi erbjuder:
Som Digital specialist/webbredaktör på NCC får du möjlighet att utvecklas och vässa dina kommunikationsfärdigheter i en spännande miljö. Du kommer att jobba i ett företag som strävar efter att bli ledande inom sitt område och sin bransch och du kommer att tillhöra ett team med engagerade, positiva och erfarna kollegor.

Dina erfarenheter:

  • Kandidatexamen inom media och kommunikation/reklam/digitala medier och med 3-5 års erfarenhet från en liknande roll.
  • Dokumenterad erfarenhet av utveckling av digitala kanaler.
  • Gedigen kunskap och erfarenhet av EPiServer, Apsis, WordPress, Adobe Creative Cloud, SEO och HTML5.
  • Du pratar och skriver flytande svenska och engelska.

Dina egenskaper:
Du är en social och utåtriktad person som trivs att arbeta i en miljö med högt i tak och snabbt tempo. Du har en genuin känsla för att vad som krävs för att samarbeta och skapa en fungerande dialog med våra många olika intressenter inom NCC.

Du är prestigelös, kreativ, driftig, ansvarsfull och noggrann i ditt sätt att arbeta och bra på att prioritera under tidspress. Och har ett stort intresse av trender inom digital kommunikation.

Ytterligare information:
Du kommer att bli en del av Communication Services, som erbjuder kommunikationstjänster till hela NCC genom ett shared service-koncept. NCC Communication Services består av 16 personer och har ett nordiskt perspektiv.

Tjänsten är placerad på NCC: s huvudkontor i Solna, Stockholm.
För ytterligare information kontakta, Jenny Gaulitz, Team leader Nordic Communication Services, 08-585 52053

För mer information om NCC, besök gärna vår hemsida www.ncc.se

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, högt hållbarhetsengagemang och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda ocstolta medarbetare.

Vår vision; att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Våra värderingar; ärlighet, respekt, tillit, framåtanda.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Som digital specialist/webbredaktör kommer du att bidra till utvecklingen av NCC: s varumärke och bygga relationer med våra målgrupper både inom B2B och B2C genom våra digitala kanaler. Arbetet innebär underhåll, utveckling och produktion av innehåll för våra digitala kanaler, webbsidor, nyhetsbrev och bloggar. Du kommer även att bistå...