Easyfairs är en av de främsta aktörerna i att skapa innovativa och intressanta mässor och konferenser och verkar internationellt.

Nu finns möjligheten att få vara med på vår fortsatta expansiva resa i rollen som Digital Specialist. Du kommer att tillhöra MIT – Marketing Intelligence Technology, som består av 15 personer som arbetar med data, digital, strategi, BI, kommunikation och marknadsföring för Easyfairs i hela Norden.

Arbetsuppgifter
Som Digital Specialist ska du stötta mässteamen i deras arbete med att planera digitala kampanjer från design, copy, set up, leverans och analys för främst Facebook, Twitter, Instagram och Google. I rollen ingår att:

  • Identifiera målgrupper och genomföra digitala kampanjer som engagerar och genererar trafik.
  • Testa nya format och nya sätt att köpa media samt hela tiden utveckla strategin för social media köp och ständigt jobba med optimering och förbättring för att öka räckvidd och antalet besökare och utställare
  • Öka engagemanget i sociala och digitala medier, med synlig ökning av opt-in data.
  • Utvärdera trafik och resultat utifrån satta KPIer och leverera statistik och analyser till mässteamen efter mässa
  • Hålla sig uppdaterad med all utveckling inom annonsering på sociala medier
  • Optimera mässornas hemsidor och digitala synlighet genom bl a SEO-aktiviteter

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du minst två års erfarenhet av digital marknadsföring. Du har dokumenterad erfarenhet av att driva framgångsrika digitala kampanjer och du brinner för att lära andra och dela med dig av din kunskap.

Du har ett starkt intresse och kunskap om trender, leverantörer och relevanta aktörer inom digital marknadsföring. Ett tekniskt intresse i grundläggande programmering för web, såsom CMS, sociala och mobila verktyg, är en fördel. Meriterande är erfarenhet av WordPress. Du är expert på SEA, Google Adwords, Google Analytics etc.

Förändringar är något du drivs av. Det är naturligt för dig att du uppdaterar dig varje dag om nyheter inom ditt yrke och du ser dig aldrig som färdiglärd. Du är självgående med stort eget driv.

Du har en analytisk sida för att effektivt kunna analysera kampanjer, har ett strukturerat arbetssätt samt ett stort intresse i andra människor och att bygga förtroende och långsiktiga relationer inom företaget.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift då du arbetar mot hela Norden.

Resor är en del av din vardag och du måste ha möjlighet att resa 5-10 dagar per månad

Vad erbjuder Easyfairs dig?

Easyfairs erbjuder dig en spännande roll i ett bolag med hög tillväxttakt och expansiv strategi. Easyfairs är ett bolag som kännetecknas av samarbete, innovation, ansvar och professionalitet. För att nå detta mål anställer vi engagerade medarbetare, använder bästa möjliga marknadsföringsverktyg och tekniska lösningar och utvecklar starka varumärken med visionen ”Visit the future with Easyfairs”. Vi kommer att flytta in i helt nya lokaler under början av 2019 då vår nya mässanläggning Åbymässan står klar i Mölndal.

Är du en engagerad och kreativ digital marknadsförare? Vill du arbeta på ett företag där din kreativitet och initiativförmåga uppmuntras och där det finns stora möjligheter att utvecklas internt? Välkommen med din ansökan!

Ansök här.

MedieJobbStrategiGöteborg
Easyfairs är en av de främsta aktörerna i att skapa innovativa och intressanta mässor och konferenser och verkar internationellt. Nu finns möjligheten att få vara med på vår fortsatta expansiva resa i rollen som Digital Specialist. Du kommer att tillhöra MIT – Marketing Intelligence Technology, som består av 15 personer...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group