Vi söker en driven, talangfull och mångsidig digital marketing specialist till vårt kontor i centrala Stockholm. Assently är ett marknadsledande SaaS-bolag som erbjuder kunder runtom i hela Norden en rad innovativa lösningar för elektronisk signering och identifiering.

Vi vill växa vår marknadsavdelning med en specialist inom digital B2B-marknadsföring. I din roll har du ett operativt ansvar för att utveckla vårt arbete med sökordsoptimering, sökmotormarknadsföring och övriga PPC-insatser, i såväl sociala medier som i extern annonsering. Utöver dessa fokusområden kommer du också arbeta med allt från att skapa eller omarbeta content till att utforma kommunikationsstrategier tillsammans med vår Channel Manager.

I din roll kommer du att arbeta med:

 • Strategiska och taktiska ingrepp för att optimera vår synlighet i sökmotorer
 • Sökordsanalys, on-page såväl som on-site optimering, länkar
 • Analysera, bevaka och utveckla vår sökmotormarknadsföring och övrig PPC-marknadsföring
 • Analysera och bevaka data från hemsidan och andra kanaler
 • Uppföljning, rapportering och presentation av resultat
 • Planera och skapa content för att driva såväl organisk som köpt trafik genom olika kanaler

Vad vi tror att du har gjort tidigare:

 • Högskoleutbildning eller motsvarande inom digital marknadsföring
 • Cirka 2-3 års arbetslivserfarenhet inom SEO/SEM/PPC, gärna med liknande ansvar
 • God förståelse och intresse för Inbound marketing med fokus på content
 • Erfarenhet från B2B-marknadsföring
 • Erfarenhet från SaaS-bolag
 • Meriterande om du har arbetat i WordPress och Hubspot

Vem är du?

Du är en självgående, initiativtagande marknadsförare med ett brinnande intresse för att skapa tillväxt, growth hacking. Du arbetar data- och resultatdrivet och räds inte nya utmaningar på en växande marknad. Du talar och skriver svenska och engelska flytande och obehindrat.

Även om din bakgrund är viktig för oss, värdesätter vi personliga egenskaper och driv högt. Vi ser gärna att du är framåt, idérik och kreativ i ditt arbete med god förmåga att arbeta strukturerat och målmedvetet framåt. Att du kan samarbeta med andra människor har också stor betydelse våra olika team (sälj, marknad, utveckling och ledning) arbetar nära varandra.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid 40h/v

Lön enligt överenskommelse

Start: Omgående, vi tillämpar 6 månader provanställning

Om Assently

Assently är en av Nordens marknadsledande aktörer inom e-signering och e-identifiering med säkerhet i fokus. Vi har sedan 2011 utvecklat betrodda och trygga Plug and Play-lösningar åt företag i hela Norden som bidrar till att höja säkerheten genom deras dokumenthantering samt effektivisera hela processen. Vi vill ge den bästa tänkbara service och vidareutveckla våra fantastiska produkter därför expanderar vi nu organisationen och är i dagsläget ett 20-tal fantastiska stjärnor. Vårt huvudkontor hittar du trevliga lokaler i hjärtat av Stockholm, ett stenkast från citykärnan. Vi är ett familjärt och sammansvetsat team som gärna hittar på aktiviteter ihop när tillfällen bjuds och hoppas att du blir vår näste superstjärna att ansluta sig!

Bli en del av Team Assently

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir du en viktig del av en flexibel arbetsplats med passionerade, engagerade och trevliga kollegor.

Din tid att glänsa är nu – vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas inom kort. Sök nu! Skicka din ansökan med CV och personligt brev till linda.ahrgren@assently.com

MedieJobbStrategiStockholm
Vi söker en driven, talangfull och mångsidig digital marketing specialist till vårt kontor i centrala Stockholm. Assently är ett marknadsledande SaaS-bolag som erbjuder kunder runtom i hela Norden en rad innovativa lösningar för elektronisk signering och identifiering. Vi vill växa vår marknadsavdelning med en specialist inom digital B2B-marknadsföring. I din...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group