Brinner du för digital marknadsföring? Är du målmedveten och entreprenörsdriven? Slår ditt hjärta lite extra för våra fyrfota vänner? Välkommen till oss på Doggy – vi erbjuder en spännande roll som Digital and social media manager med stor möjlighet att vara med och utveckla våra varumärken med fokus på digitala kanaler!

Doggy AB är den största hund- och kattmatsproducenten i Sverige; bland våra varumärken hittar du bl.a. Doggy, Doggy Professional, Mjau, Bozita och Bozita Robur. I över 100 år har vi lagat god och hälsosam djurmat av högsta kvalitet i Vårgårda. Vi har ett stort fokus på produktutveckling och varumärken, för att hela tiden kunna erbjuda den bästa djurmaten.

Om tjänsten
Som Digital and social media manager på Doggy arbetar du med digital marknadsföring av våra varumärken Doggy, Mjau och Bozita. Din främsta uppgift är att vara vår digitala specialist och tillsammans med våra Brand managers och samarbetspartners ta vår digitala marknadsföring till nästa nivå! Målet är att öka vår målgrupps engagemang, stärka varumärkena och i slutänden öka försäljningen. I ditt arbete ingår att sätta och följa upp mål och KPI: er, utveckla vår närvaro i digitala kanaler och genomföra digitala aktiviteter. Du säkerställer att vårt innehåll och utförande är relevant för målgruppen, och vi ser gärna att du kommer med nya idéer och initiativ! Vidare kommer du att ansvara för webbutveckling och uppdateringar. Du arbetar både mot den svenska och den tyska marknaden.

Tjänsten kräver ett nära samarbete med våra tre brandmanagers, som äger respektive mediabudget. Tillsammans med dig som Digital and social media manager sätter ni digitala strategier och planer för respektive varumärke, som du sedan ansvarar för att utföra tillsammans med våra samarbetspartners.

Du rapporterar till Head of Market and Innovation.

Din profil
Du är en målmedveten, entreprenörsdriven person, som lever och andas digitala medier och dess utveckling. För att lyckas i rollen som Digital och social media manager tror vi att du framgångsrikt har arbetat med digital marknadsföring tidigare. Du är van att vara delaktig och skapa och genomföra content calenders. Du har intresse och förmåga att förstå konsumenten och dess intressen. Utveckling och inköp av digital annonsering är något som du har erfarenhet av. Du är också van att jobba med uppdateringar i webbplattformar. Du har grundläggande kunskaper i SEO, SEM och email marketing, samt baskunskaper i Photoshop. Språkmässigt är du flytande på svenska och engelska.

Som person är du en prestigelös lagspelare med en ”can do”-attityd med god förmåga att tänka strategisk och jobba taktiskt. Du är effektiv och organiserad, och trivs med att jobba i högt tempo. Självklart är det en fördel om du tycker om hundar och katter, eftersom våra fyrfota vänner alltid står i centrum hos oss. Har du egen hund får den gärna följa med till jobbet!

Ta chansen att bli en del av vårt starka Market and Innovation-team på Doggy – ansök idag!

Ansökan
Vi samarbetar med Speed Professionals. För att ansöka, besök www.speedgroup.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Göran Karlsson på 033-722 75 88. Urvalet sker löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 10/10 2017.

Ansök här.

MedieJobbArkivVårgårda
Brinner du för digital marknadsföring? Är du målmedveten och entreprenörsdriven? Slår ditt hjärta lite extra för våra fyrfota vänner? Välkommen till oss på Doggy – vi erbjuder en spännande roll som Digital and social media manager med stor möjlighet att vara med och utveckla våra varumärken med fokus på...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp