AP7 söker nu en Digital Redaktör / Content & Social Media Manager , en nyinrättad tjänst hos oss. I den här rollen blir du en nyckelperson i det arbete som ska leda AP7s förnyade satsning på sociala medier.

Vi söker en person som vill vara med och att lyfta nivån på vårt kommunikationsarbete i sociala medier. Det handlar om att hitta nya sätt för att nå våra mål, stärka varumärkesupplevelse och skapa en stark närvaro i valda kanaler.

Du kommer att ha stöd i en solid strategi och ett starkt team som står bakom dig i ditt arbete. Arbetet kommer att vara insiktsdrivet med analys av relevant data, med bland annat pensioner, samhällsfrågor och hållbarhet i fokus. Du förväntas att vara huvudansvarig för all content, se till att det når rätt målgrupper samt arbeta med proaktiv analys och uppföljning.

Din profil

Du är redan en flyhänt skribent som älskar att skapa och producera texter. Du förenklar och förbättrar texter, genom att när det är syftet göra dessa till nyheter eller annat relevant innehåll.

Du tycker om att följa utveckling och nyheter på nära håll både vad gäller content, kanaler och hur man mäter effekt.

Du vet vad som fungerar för att skapa engagemang och har koll på både samhällsdebatten och digitala trender.

Du är kreativ och visionär i ditt tänkande, men tycker framför allt om att arbeta hands-on.

Den vi söker är van att arbeta självständigt, har ett strategiskt tänk och förstår vikten av att alla våra kanaler skapar synergier verksamhetsmässigt och kommunikativt.

Du som person är viktigare än din bakgrund men vi ser gärna minst sju års erfarenhet från byrå, redaktion eller marknads-/kommunikationsavdelning med liknande sammanhang.

Kvalifikationer

Vi på AP7 är ett litet team som präglas av stor frihet under ansvar, men med höga krav på leverans. Vi söker därför någon som är social, drivande samt strukturerad och analytisk.

Du som söker:
Har relevant akademisk utbildning t ex kommunikation, ekonomi, journalistik, statsvetenskap eller liknande

Har sju till tio års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav

Är en vass skribent, ser detaljer med en stark språk- och bildkänsla

Är en erfaren projektledare med god arbetskapacitet

Har goda färdigheter i analys och uppföljning i digitala kanaler

Är van vid att prioritera och producera med hög kvalitet, även under tidspress

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
AP7 söker nu en Digital Redaktör / Content & Social Media Manager , en nyinrättad tjänst hos oss. I den här rollen blir du en nyckelperson i det arbete som ska leda AP7s förnyade satsning på sociala medier. Vi söker en person som vill vara med och att lyfta nivån...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group