Vill du jobba på en av Sveriges mest kreativa och utmanande arbetsplatser? Är du nyfiken, driven, noggrann och är du den som i första hand väljer det digitala och sociala uttrycket? Då kanske du är vår nya digitala redaktör. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

P3 är starka på sociala medier. Här söker vi dig som är van vid att skapa tilltalande digitala ytor, som har ett nytänkande uttryck och som vet vilka rubriker som lockar.

Du kommer främst att vara en del av P3:s digitala desk. En desk som arbetar mot P3:s alla digitala ytor. Du kommer att skapa, paketera och publicera. Tillsammans med P3:s digitala desk kommer du att utvärdera och utveckla det digitala uttrycket. Du förväntas komma med egna idéer, samarbeta väl och arbeta självständigt.

P3 är som alla andra, men ändå inte. Här drivs vi av nyfikenhet, mod och rättvisa. Som kanal utmanar vi andra med vårt programinnehåll. Vi följder det senaste inom humor, musik och samhällsjournalistik. Vi är helt fria från kommersiella krafter och det gör oss oberoende och starka.

Bakgrund och kompetens

Du är journalist, kommunikatör eller har motsvarande erfarenhet

Du har jobbat i redaktionell miljö

Du har erfarenhet av publicering i digitala och sociala medier och förstår medielogiken på digitala och sociala plattformar

Du kan arbeta i program som Photoshop, Illustrator och Premiere Pro

Erfarenhet av att jobba med grafik och animation är meriterande

Du är idérik, driven och van vid att arbeta självständigt

Anställning
Tjänsten är en programanställning på heltid från 1 januari till 31 december 2020 med chans till förlängning. Placeringsort Göteborg.

Ansökan och kontaktuppgifter
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast 12 november .

För frågor kring tjänsten kontakta Karin Ivarsson, tf programchef P3 Göteborg – karin.k.ivarsson@sverigesradio.se
För frågor kring din ansökan kontakta Linda Vestlund, HR–partner linda.vestlund@sverigesradio.se
Fackliga frågor besvaras av SJF Patrik Paulsson, patrik.paulsson@sverigesradio.se, Unionen Peter Lindqvist, peter.lindqvist@sverigesradio.se , SACO nås via saco@sverigesradio.se

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingGöteborg
Vill du jobba på en av Sveriges mest kreativa och utmanande arbetsplatser? Är du nyfiken, driven, noggrann och är du den som i första hand väljer det digitala och sociala uttrycket? Då kanske du är vår nya digitala redaktör. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group