Är du en projektledare med hjärta för affärsutveckling och tekniska utmaningar? Vill du vara med oss i framtagningen av fler smarta, strategiska, innovativa och digitala lösningar?

Vi är nu på jakt efter dig som är digital projektledare, som tycker om att vara en central del av ett team och som tillsammans med oss vill förverkliga våra kunders drömmar. Du är en person som gillar ordning och reda lika mycket som du gillar kreativt kaos, struktur och uppföljning lika mycket som pepp och hejarop. Du brinner för det digitala och har ett engagemang som gör att du passar in i vår grupp av fantastiska medarbetare.
Som digital projektledare i ett landskap som förändras snabbt är din förmåga att lyssna på både kunder och kollegor otroligt viktig. Som en del av oss på Star Republic arbetar du med en stor bredd av kunder i tvärfunktionella och agila projekt – gemensamt för oss alla är att vi brinner för digital handel.
Du kommer att ha ekonomiskt ansvar för dina projekt samt hantera löpande dialog med kund om både behov och leverans. Ditt team består av strateger, testledare, formgivare, interaktionsdesigners, front- och backendutvecklare.

Du har:
Erfarenhet av affärsutveckling och av att driva och ansvara för kunder med digitala uppdrag
Förståelse för vikten av att säkerställa leveranser inom tid och budget
Vana av kravhantering och riskanalys
En vilja att dela med dig av dina kunskaper inom, eller vara sugen på att lära dig allt om, agila arbetssätt

Du vill:
Ha kul och vara kul. Kanske tycker du om brädspel och gemensamma luncher, eller så föredrar du att knopa ihop givande(?) botar i Slack och egengjorda(!) memes.
Ha en veckas extra semester
Få en gedigen sjukvårdsförsäkring, en stor personlig utvecklingspott samt ny både dator och telefon.
Ingå i ett härligt och tajt projektledarteam som månar om och stöttar varandra.

Ansök här.

MedieJobbProjektledningGöteborg
Är du en projektledare med hjärta för affärsutveckling och tekniska utmaningar? Vill du vara med oss i framtagningen av fler smarta, strategiska, innovativa och digitala lösningar? Vi är nu på jakt efter dig som är digital projektledare, som tycker om att vara en central del av ett team och som...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group