Boooom! Vi på mediebyrån Markets Solutions söker en ny skarp kollega, vän, pingispartner, AW-ambassadör och hundgosare. Och just det: Digital Projektledare! Sedan 2012 har vi guidat företag i djungeln som också kallas digital marknadsföring. Med smarta strategier, kreativa lösningar och minutiös medieplanering är vår ambition att leverera grym ROI. Alltid. Våra kunder har bland annat kallat oss ”strategibyrån som löser allt” – vilken komplimang! Nu är vi, tillsammans med Oddwork, på jakt efter en ansvarstagande Digital Projektledare som peppas av högt tempo, höga mål och go stämning.

Om tjänsten som Digital Projektledare
I den här rollen får du verkligen utlopp för din doer-mentalitet. Med fokus och struktur driver du projekt från research och planering till medieköp och analys. Allt för att skapa klick, klirr och wow för dina kunder. Och det är med absolut glädje du ser dem nå sina mål! När våra Account Managers dragit in affären börjar du, tillsammans med din teammate a.k.a. Medieplanerare, skapa er magi.

Efter att du med skarpa ögon gjort en nulägesanalys och skräddarsytt en medieplan är det dags för medieköp – som ett tvättäkta proffs sköter du förhandlingarna och ser till att kundens bästa alltid står i fokus. Eftersom du gärna vill styrka det mesta du gör i livet med siffror och statistik, är det med ett stort mått nyfikenhet och pepp du tar på dig analysglasögonen. Uppföljning är inte bara nyttigt utan också kul. Statistik är ditt kvitto på att du har nått den effekt som kunden eftersträvar. Vissa dagar kanske du också går en promenad med vår kontorshund (obs ingår ej i arbetsuppgifterna men är ack så trevligt!).

Vi söker dig som… 
… är övertygad om att om något ska bli gjort får man göra det själv. När du styr upp överraskningsfester, midsommarfirande och weekendresor är det inte ovanligt att dina vänner svarar ”Uppfattat, Projektledaren!” när du delegerar uppgifter. Du är en person som följsamt anpassar sig till olika grupper och är en utpräglad teamplayer. Du svingar dig smidigt mellan olika uppdrag och att du gillar att mycket på gång är en underdrift. Ditt intensiva inre driv gör att du har vad som krävs för att motivera dig själv att nå dina mål. Att hålla upp fingret i vinden för att se hur det blåser är inget för dig, nej du vill alltid backa upp det du säger med statistik och siffror.

Våra önskemål till dig:

  • Vi ser gärna att du kommer från en roll som digital projektledare med fokus på digital marknadsföring
  • Google Analytics, AdWords och Facebook Ads Manager är lika välbekanta som ditt vardagsrum

Vad Market Solutions erbjuder dig
Välkommen till ett gäng som tror på den gyllne mixen av att ha kul på jobbet och leverera imponerande bra resultat. På Töpelsgatan 5 kan du inte undgå den varma och energiladdade stämningen. I mötesrum som vid pingisbordet. Att vi tycker att kunden är viktig, och kollegorna ännu viktigare märks inte bara i hur vi bryr oss om varandra, utan också på sättet vi firar framgång. Några i teamet kunde checka av en punkt på sin bucket list när vi exempelvis besteg Kebnekajse tillsammans. Du kommer in i ett litet bolag som på kort tid växt mycket. Här ryms stora möjligheter att ta ansvar och påverka framtiden för Market Solutions. Vill du hänga med?

Ansök här.

MedieJobbProjektledningGöteborg
Boooom! Vi på mediebyrån Markets Solutions söker en ny skarp kollega, vän, pingispartner, AW-ambassadör och hundgosare. Och just det: Digital Projektledare! Sedan 2012 har vi guidat företag i djungeln som också kallas digital marknadsföring. Med smarta strategier, kreativa lösningar och minutiös medieplanering är vår ambition att leverera grym ROI. Alltid. Våra kunder har...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group