SocialView är en expertpartner inom sociala medier med kunden i fokus och alltid med den främsta och senaste tekniken. Vi arbetar med moderna kunder som förstår att marknadsföring är mätbart och intäktsgenererande, exempel på kunder är Skånemejerier, Bravo, O’Learys, Länsförsäkringar och Skistar. Vi anpassar marknadsföring för tiden vi lever i och driver idag främst resultat genom sociala medier.

Drivs du av att få arbeta med roliga och smarta kunder? Är du dessutom passionerad för kundupplevelser i världsklass och drivs av mätbara digitala lösningar? SocialView växer och söker en vass Digital Project Manager till vårt centrala Stockholmskontor.

Känner du igen dig
Du brinner för kundrelationer och variation i arbetet och vill arbeta på ett företag som alltid ligger steget före. Du vill arbeta med briljanta kollegor som alla är experter inom sina områden med fokus på smarta digitala lösningar inom marknadsföring och kommunikation. Du är van att driva dina egna projekt och ser dig själv som kommunikativ, skarp och affärsdriven. Du är up to date inom branschen med expertis inom digital marknadsföring och sociala medier. Vi är övertygade om att du i tidigare roller har bevisat din förmåga att leda en grupp mot uppsatta mål och hanterat flertalet projekt parallellt med framgång – dessutom i en snabbrörlig miljö.
Om tjänsten
I rollen som Digital Project Manager driver du hela processen och blir vår viktigaste länk mellan kunder och SocialViews avdelningar. Du projektleder arbetet med målet att leverera förstklassig service med strålande resultat gentemot kund. Du implementerar strategiska och effektiva lösningar samtidigt som du dagligen hanterar, planerar, koordinerar och utvecklar unika kundupplägg.

Arbetsuppgifter och ansvar

Relationsbyggande och affärsdrivet arbete med potentiella och befintliga kunder inkluderande; kundmöten, offert och kvalitetsarbete, utökade samarbeten och hantering av nya kunder.
Paketera, kundanpassa och utforma erbjudanden utifrån ROI.
Utse, fördela och arbetsleda intern projektgrupp.
Representera SocialView i externa sammanhang.
Dina erfarenheter

Relevant utbildning inom kommunikation, marknadsföring och/eller sociala medier.
Erfarenhet av projektledning inom teknik/it.
Kunskap, erfarenhet och brinnande intresse för digital marknadsföring och sociala medier.
Arbetat i ett eller flera CRM-system och/eller projektledningssystem.
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och text.
Extra plus om du har..
Arbetat i Facebooks, Googles och LinkedIns annonsverktyg tidigare samt är certifierad eller har studerat i Facebook Blueprint.

Läs mer om vilka vi är och hur det är att arbeta på SocialView här.

Ansök
UrbanUrban är SocialViews rekryteringspartner och ansvarar för hela rekryteringsprocessen och besvarar på samtliga frågor. Kontakta rekryteringsansvarig: Alinne Andersson via alinne@urbanurban.se eller på 072 341 2960.

Ansök här.

MedieJobbProjektledningStockholm
SocialView är en expertpartner inom sociala medier med kunden i fokus och alltid med den främsta och senaste tekniken. Vi arbetar med moderna kunder som förstår att marknadsföring är mätbart och intäktsgenererande, exempel på kunder är Skånemejerier, Bravo, O’Learys, Länsförsäkringar och Skistar. Vi anpassar marknadsföring för tiden vi lever...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group