Delar du våra värderingar?

På Heep delar vi övertygelsen om att livet är alldeles för kort för att inte älska sitt (arbets)liv – Ett liv där “lagom” inte är tillräckligt bra. För att uppnå det har vi skapat en vardag med kunder och kollegor som gör oss bättre, en miljö som får människor att våga kasta sig utanför sin comfort zone, ett fokus på positiv energi, ett mindset som “evig student”, många skratt, självdistans och insikten att man måste “stoppa in” för att nå sina mål.

Är du redo att möta ditt bästa du? Hoppa på resan med oss!

Välkommen! // Teamet på Heep

Rollen

På Heep har vi ett centralt löfte till våra kunder – att få dem av växa, och att aldrig kosta mer än vad vi skapar i värde. För varje ambitiös kund som söker sig till Heep skapas ett tvärfunktionellt tillväxtteam bestående av allt som krävs för att skapa tillväxt för den givna kunden – från strateger till specialister för varumärke, kommunikation, kundupplevelse, trafik- och kundanskaffning, retention/lojalitet och analys.

Som Digital Project Manager har du det yttersta ansvaret för att driva projekt framåt inom digital marknadsföring. Du drivs av att se resultat av ditt arbete – I form av en nöjd kund, ett team som springer framåt i rätt riktning och grafer som pekar uppåt.

Du jobbar vanligtvis i ett tydlig par ihop med en ansvarig strateg som har det övergripande ansvaret för kundens strategi och leverans. Din roll i duon är att säkerställa att det finns struktur, att deadlines hålls och naturligtvis att kund är trygg i dina händer.

Bland kunderna som du kommer att få chansen att jobba med hittar du allt från globala ”Fortune 500”-företag som Philips, omnikanalsbolag som Stadium Outlet och viktiga företag som WWF inom välgörenhet. Alla med en primär sak gemensamt – Ambitionen att bli och göra bättre. Ambition är nämligen något vi kräver av våra kunder. Utan ambition kan varken vi eller dem lyckas, och som ett resultatdrivet team är vår värdegrund är att alltid tacka nej till förutbestämda misslyckanden.

Vem du är

Vi söker dig som har en bred erfarenhet av digital marknadsföring, sannolikt från byråsidan, och är van vid att driva digitala projekt från ax till limpa. Som den ”peoples person” du är har du målsättningen att alltid uppnå maximal kundnöjdhet och bästa möjliga kundrelation med dina kunder.

Vi tror att du har ett mår som allra bäst när du skapar resultat, och när du får förutsättningarna att få utlopp för ditt driv. Du har ett “get growth done”-mindset, och är van vid att ha många bollar i luften. Det finns en förkärlek till to do-listor (samt att självklart få bocka av dem). Troligen är du den i kompisgänget som tar ansvar, leder och strukturerar upp till allt från resor till härliga middagar.

Sannolikt har du en känsla idag av att det inte går tillräckligt fort. Kanske har du nått “taket” och vill växa – både på ett personligt och karriärmässigt plan. Du vill till ett team som delar samma värdegrund – som sätter laget före jaget och inte vässar armbågarna för att komma framåt, som ständigt utmanas och utvecklas och har ett ödmjukt mindset till att aldrig vara färdiglärd.

Kunskap & erfarenhet

Vi är övertygade om att rätt person med rätt ambition kan bli bäst på vad som helst, och var du än befinner dig kunskapsmässigt så är vårt mål att ta dig till nästa nivå. För den här rollen söker vi en person som har haft ett antal år på sig att samla erfarenheter, och vi tror att du har ungefär följande kunskaper idag;

  • Minst 1 års erfarenhet av liknande roll på byrå inom digital marknadsföring
  • Ansvarsroller från skola/arbete är meriterande
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Mycket god kommunikativ & pedagogisk förmåga
  • Ett lösningsorienterat mindset
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (verbalt och skriftligt)

Vi erbjuder

Förutom grundläggande saker som rättvis lön, individuella bonusar, maximalt friskvårdsbidrag (5000kr/år) och 5 veckors semester kan du som “Heepster” se fram emot en bucketlist-bonus (mer info på intervju), årlig “drömresa” med teamet, flera årliga “må bra”-resor (träning, skidor, meditation, mat m.m) och en obegränsad individuell utvecklingsbudget.

Med den materiella grunden på plats kan du sedan fokusera på att njuta av det viktigaste – En arbetsplats som fokuserar på att du alltid utvecklas, kollegor som fokuserar på att stötta dig, ett inspirerande kontor som du vill springa till varje dag, ett ledarskap som springer bredvid dig i vått och torrt – inte väntar på att du ska dra dem, och en vision stor nog att överleva oss alla.

Längre ner på sidan hittar du mer info om hur det är att jobba på Heep.

Ansök idag

Ja, idag. Du kan nämligen komplettera din ansökan löpande, och du behöver därför inte ha allt redo innan du söker. Vi planerar att tillsätta rollen tidigt i januari. Ta chansen och sök så ses vi över en fika i tornet!

Skicka din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök här.

MedieJobbProjektledningStockholm
Delar du våra värderingar? På Heep delar vi övertygelsen om att livet är alldeles för kort för att inte älska sitt (arbets)liv - Ett liv där “lagom” inte är tillräckligt bra. För att uppnå det har vi skapat en vardag med kunder och kollegor som gör oss bättre, en miljö...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group