Nu utökar vi och söker fler Digitala Producenter till Natur och Kultur. Har du erfarenhet som Webbredaktör antingen från studier eller tidigare arbete samt har ett tekniskt intresse? Skulle du beskriva dig själv som en noggrann och strukturerad person? Sök redan idag då det är start omgående!

INFORMATION OM UPPDRAGET

Academic Work söker för Natur & Kulturs räkning Digitala producenter. Detta då man behöver stärka upp sitt produktionsteam på avdelningen IT & Utveckling.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Natur & Kultur. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till augusti. Det finns möjlighet att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet och att behovet fortsätter efter sommaren.

ARBETSUPPGIFTER

Som digital producent kommer du att assistera den digitala produktionen av diverse produkter för olika plattformar. Du kommer att ingå i ett digitaliseringsprojekt och arbeta med att skapa pedagogiska verktyg online. Dessa verktyg ska sedan användas av såväl lärare som elever och vara ett stöd i undervisningen. Exempel på arbetsuppgifter är att överföra innehåll mellan olika plattformar och skapa nytt innehåll utifrån manus.

Du kommer ingå i ett härligt team med webbredaktörer, utvecklare och projektledare i lokaler belägna i centrala Stockholm precis vid Humlegården. Runt knuten finns både restauranger, affärer och grönska för dig som vill hitta på något på lunchen eller efter jobbet,

VI SÖKER DIG SOM

* Har erfarenhet som webbredaktör från studier eller tidigare arbete
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

Det är meriterande om du:
* Har du erfarenhet av CSS och HTML
* Har en pedagogisk bakgrund, t.ex. inom läxhjälp eller liknande

Arbetet sker stundvis under högt tempo och det är många olika projekt igång samtidigt, därför söker vi dig som är noggrann och strukturerad i sitt arbetssätt och är van vid att arbeta med flera processer samtidigt. Det är viktigt att du är detaljorienterad såväl som lösningsorienterad och att du bemöter din arbetsdag med flexibilitet då arbetsuppgifter kan bytas av allteftersom projektens behov utvecklas.

Ansök här.

MedieJobbAdministrationStockholm
Nu utökar vi och söker fler Digitala Producenter till Natur och Kultur. Har du erfarenhet som Webbredaktör antingen från studier eller tidigare arbete samt har ett tekniskt intresse? Skulle du beskriva dig själv som en noggrann och strukturerad person? Sök redan idag då det är start omgående! INFORMATION OM UPPDRAGET Academic...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group