PHD växer med nya spännande uppdrag och talangfulla medarbetare! Vi behöver nu utöka vårt Stockholmskontor med en Digital planerare.

I rollen som Digital planerare blir ditt främsta ansvar att operativt ansvara för kampanjarbetet och optimeringen för kundens digitala kampanjer, samt vara delaktig i planeringen av dessa. Rollen som Digital planerare ställer krav på kunskap och förståelse för kundens affär, marknad och varumärke, samt att du kan se utmaningar såväl som nya möjligheter.
En viktig del av arbetet är att leverera uppföljning till kundansvarig eller kund med förbättringsförslag till kommande kampanjer. Vi vill att du har kunskap och förståelse om olika dataköp från externa partners/leverantörer som kan förbättra våra datadrivna köp. Du kommer att delta i och driva projekt som ger mervärde både internt och mot kund.
Arbetet kräver att du har lätt för att sätta dig in i olika system, då ditt dagliga arbete utförs i flertalet plattformar. De system som du kommer att arbeta i är bland annat Adform, Doubleclick och Sizmek m.fl.
Ditt arbete kommer även innefatta relationsbyggande, samarbeten och nätverk med medier och du får möjlighet att delta och representera PHD vid möten, seminarium och andra branschspecifika evenemang.

Som person är du :
Driven och ambitiös som trivs att skapa nära relationer med våra kunder
Socialt engagerad och en bra teamplayer
Bekväm att äga och driva egna projekt med högt engagemang
Du tar gärna egna initiativ och sätter egna deadlines
Strukturerad och noggrann
Målinriktad
Nyfiken, öppen och modig!
PHD är en del av Omnicom Media Group (OMG) och lever efter devisen ”Finding a better way”. Det gör vi genom att konstant utmana oss själva, våra kunder och marknaden för att hitta bättre möjligheter och lösningar för bästa resultat. Vår verksamhet bygger på duktiga och engagerade medarbetare som tillsammans skapar framgångsrika medielösningar åt våra kunder.
Hos PHD får du en viktig roll i vår fortsatta tillväxt. Tycker du om att vara involverad i många projekt, ha möjlighet att utveckla din egen roll inom det du själv är intresserad av och framförallt ha riktigt roliga dagar är den här rollen något för dig!
Kontakta Erik Wold erik.wold@phdmedia.com om du har frågor om tjänsten eller om oss! Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Ansök här.

MedieJobbStrategiStockholm
PHD växer med nya spännande uppdrag och talangfulla medarbetare! Vi behöver nu utöka vårt Stockholmskontor med en Digital planerare. I rollen som Digital planerare blir ditt främsta ansvar att operativt ansvara för kampanjarbetet och optimeringen för kundens digitala kampanjer, samt vara delaktig i planeringen av dessa. Rollen som Digital planerare...

MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp