Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan Stockholmsregionen är en ideell förening som förutom traditionell folkbildning även bedriver förskola, grundskolor, gymnasier, eftergymnasiala utbildningar, yrkesutbildningar (YH-utbildning och KU-utbildning) samt företagsutbildningar.

Läs mer om Medborgarskolan Stockholms verksamheter på www.medborgarskolan.se/stockholm
Nu finns en spännande möjlighet för dig som brinner för digital och visuell kommunikation och dessutom vill ta ansvar för vår viktigaste kanal – våra webbplatser! Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som skapar samhällsnytta och varje dag möjliggör för människor att ta ett nästa steg i sina liv. Tillsammans med marknadschef och marknadsavdelningens övriga två digitala och visuella kommunikatörer får du jobba strategiskt och operativt med alla verksamheter och varumärken som ingår i Medborgarskolan Stockholmsregionen.

Dina arbetsuppgifter

Du har ett övergripande ansvar för

  • webbplatserna www.kulturama.se, www.tillskararakademin.com, www.phi.se och www.pahlmansgymnasium.se
  • SEO / SEM
  • Apsis – vårt system för nyhetsbrev

Det strategiska och operativa arbetet inom dessa områden sker i nära samarbete med marknadschef, medarbetarna inom marknadsfunktionen och våra digitala byrårer.

Du skapar också kommunikation för alla våra digitala kanaler vilket bl a innebär att du

tar fram kommunikationskoncept och bidrar till att vårt utbud paketeras på ett attraktivt sätt
producerar och publicerar innehåll för våra digitala kanaler som intervjuer, artiklar, foto och film
skapar och följer upp digitala kampanjer för webb, sociala medier och nyhetsbrev
utbildar redaktörer i cms:et Wagtail
Du är bekväm med och nyfiken på alla delar av digital kommunikation och du delar synen att hela kedjan är viktig – från det första besöket på webben till att vara en nöjd kund som rekommenderar oss. Därför är det naturligt för dig att bidra såväl i arbetet med att öka kännedom och spridning som att arbeta med kriskommunikation.

Din utbildning och arbetserfarenhet

  • Högskole- / YH-utbildning inom webb
  • Utbildning inom grafiska/visuella uttryck (foto/film/grafisk design)
  • Erfarenhet av att arbeta med digitala kampanjer för webb, sociala medier och nyhetsbrev
  • Erfarenhet av arbeta med innehållsproduktion och film för sociala medier

Dina färdigheter

Vi söker dig som är en kreativ ”digital doer”. Du är snabbfotad och kvicktänkt, samtidigt som du har en strategisk och analytisk förmåga. För att trivas hos oss, där tempot ibland är högt och verksamheten bred, så bör du vara strukturerad, ansvarsfull och beslutsam samt ha ett eget engagemang och driv. Vi tror också att prestigelöshet och lyhördhet är viktiga pusselbitar i en lärande organisation.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Medborgarskolan Stockholmsregionen är en ideell...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group