Vi söker dig som har erfarenhet från digital försäljning eller byrå där du har arbetat med digital kommunikation och varumärkesbyggande. Du har ett par års erfarenhet av digital marknadsföring och specifikt trafikanskaffning inkl SEO, SEM, socialt, display mm. Du förstår och kan utnyttja samband mellan egna kanaler och köpta kanaler för att driva trafik mot konvertering.

Du vet vilket innehåll som fungerar i sociala kanaler, och hur man ska bäst ska göra för att nå ut till respektive målgrupp. Du jobbar datadrivet, och har vana av att analysera webbdata och förvandla dem till rekommendationer och aktiviteter. För att lyckas i rollen krävs att du har tidigare erfarenhet av att jobba mot KPIer och är en van beställare gentemot byråer.

Du kommer att ingå i team med bland annat webanalys, redaktör, projektledare och content marketing manager, och rapportera till chefen för marknadskommunikation.

Ansvarsområden/arbetsuppgifter

  • Ansvarig för trafikanskaffning till skandia.se
  • Planering, optimering och genomförande av digitala mediaköp utifrån kommunikations och marknadsplan
  • Uppföljning och analys av volym och kvalitet av trafik
  • Koordineringsroll sociala kanaler

Krav

  • Relevant akademisk utbildning inom digital kommunikation, marknadsföring
  • Flera års erfarenhet i liknade specialistroll, med ansvar för köp och optimering av trafik gärna både från kund och byråsidan.

Meriterande

  • Erfarenhet av Episerver CMS och Adobe Analytics

Om dig

Vi tror att du är prestigelös, trygg i dig själv och har ett gott omdöme. Du trivs med att arbeta självständigt men också med att arbeta tillsammans med andra. Som person är du självgående, driven och strukturerad. Du organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt och sätter upp och håller deadlines, och är en van kravställare både internt och externt. Du har en analytisk fallenhet och är van vid att ha många kontaktytor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på huvudkontoret i Stockholm.

Iden här rollen samarbetar vi med Harvey Nash. Vill du veta mer om rollen kontakta gärna Sara Gustavsson, sara.gustavsson@harveynash.se eller Mirja Holmberg, mirja.holmberg@harveynash.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sara Gustavsson | Kontaktperson

sara.gustavsson@harveynash.se

Ansök här.

MedieJobbStrategiStockholm
Vi söker dig som har erfarenhet från digital försäljning eller byrå där du har arbetat med digital kommunikation och varumärkesbyggande. Du har ett par års erfarenhet av digital marknadsföring och specifikt trafikanskaffning inkl SEO, SEM, socialt, display mm. Du förstår och kan utnyttja samband mellan egna kanaler och köpta...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group