Tourism in Skåne AB är ett av fyra helägda dotterbolag till Business Region Skåne AB som ägs till 85 % av Region Skåne och till 15 % av Kommunförbundet i Skåne. Bolaget har som uppdrag att på ett hållbart sätt öka antalet besökare till Skåne genom samordnad destinationsutveckling och marknadsföring.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en digital marknadsförare till marknadsavdelningen där vårt fokus är att locka fler besökare till Skåne från Danmark, Tyskland, Nederländerna, Polen, Storbritannien, Indien och Kina.

Just nu har vi störst fokus på Google AdWords och Facebook. Du kommer att sköta allt från medieplanering till uppföljning och utvärdering. En annan viktig del av dina arbetsuppgifter kommer vara att arbeta för att synliggöra det skånska utbudet av upplevelser i internationella onlineplattformar för resor såsom Tripadvisor, Viatour, Get your guide, Yelp med flera.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Ansvar för AdWords- och Facebookkampanjer
• Uppföljning av digitala kampanjer
• Arbeta för att öka tillgängligheten av Skånes utbud i internationella bokningsplattformar

Kvalifikationer

Du behöver vara digital ut i fingerspetsarna och brinna för att analysera sökord, resultat och medieplaner. Du ska också vara bekväm med att hantera såväl digitala verktyg, CMS som sociala medier.

Det är viktigt att du är har förmågan att formulera dig på ett anpassat och tilltalande sätt på webben. Det är bra om du har ett utvecklat visuellt öga, framförallt när det gäller bildval. Vi använder ofta engelska som språk och du behöver därför behärska det på en professionell nivå i skrift.

Eftersom vi arbetar parallellt med flera marknader, aktiviteter och våra egna kanaler, behöver du vara strukturerad, effektiv och kunna arbeta under tidspress med korta deadlines. Du kommer att ingå i ett marknadsteam på åtta personer som arbetar med både högt tempo och stort engagemang. Tjänsten kräver förmåga att hantera flera projekt samtidigt och att du självständigt kan disponera din tid. Du är kommunikativ, tar egna initiativ, är engagerad och målinriktad. Din personlighet är ödmjuk, analytisk och nyfiken.

Vi söker dig som har eftergymnasial relevant utbildning inom marknadsföring. Vi ser det som positivt att du dessutom har tidigare arbetslivserfarenhet inom digital marknadsföring.

Tjänsten förutsätter även att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, engelska och gärna ytterligare språk som används på våra prioriterade marknader.

Sammanfattningsvis tror vi att du som söker är:
• Digital ut i fingerspetsarna
• Riktigt vass på Analytics, AdWords och media planning
• Engagerad och idérik
• Analytisk
• Noggrann och kvalitetsmedveten
• Kommunikativ och bra på att samarbeta
• Effektiv och organiserad
• Ansvarstagande och självgående

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringMalmö
Tourism in Skåne AB är ett av fyra helägda dotterbolag till Business Region Skåne AB som ägs till 85 % av Region Skåne och till 15 % av Kommunförbundet i Skåne. Bolaget har som uppdrag att på ett hållbart sätt öka antalet besökare till Skåne genom samordnad destinationsutveckling och...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group