Vi vill att du har utbildning inom marknadsföring eller redan omfattande erfarenhet inom digital marknadsföring.
RiVe Juridiska Byrå är en av landets ledande arbetsrättsbyråer. Byrån handlägger årligen ett mycket stort antal arbetsrättsärenden för våra klienter.
Som specialistbyrå inom arbetsrätt arbetar vi med en helt självutvecklad metodik, djup juridisk kunskap, avancerad branschkännedom samt målinriktad och verklighetsanpassad klientservice. Allt i syfte att tillvarata våra klienters intressen och eventuell rätt.

RiVe Juridiska Byrå AB söker nu en marknadsförare. Vi företräder såväl arbetstagare som arbetsgivare i arbetsrättsliga tvister i eller utanför domstol.

Har du ett starkt kundfokus och trivs du med vassa och inspirerande kollegor?
Byrån arbetar ständigt med kunden i fokus, tydlig kommunikation och att våra processer skall vara effektiva och utföras med högsta kvalitet. Verksamheten expanderar och vi behöver därför att förstärka med en driven Digital marknadsförare och kommunikatör.

Vi söker nu vår nästa stjärna som vill bli en del av ett starkt växande företag. I rollen som vår Digitala Marknadsförare kommer du ansvara för vår digitala marknadsföring. Du vet att bakom riktigt goda resultat ligger både hårt arbete och en stark vinnarmentalitet. Du är kreativ, lösningsorienterad och givetvis duktig på att uttrycka dig. Utveckling av vårt varumärke och kundrelationen via bl.a. digital närvaro blir ditt huvudfokus, även kontakter med kunder och arbete med kundrelationer.
Vi erbjuder vassa och inspirerande kollegor, motiverande löne- och anställningsvillkor, goda karriärmöjligheter, samt nya och fräscha lokaler i hjärtat av Borlänge. Byrån är en av landets ledande arbetsrättsbyråer som du kan vara med att ta till nästa nivå.

Ansök via mejl till: jobb@rive.se

MedieJobbMarknadsföringBorlänge
Vi vill att du har utbildning inom marknadsföring eller redan omfattande erfarenhet inom digital marknadsföring. RiVe Juridiska Byrå är en av landets ledande arbetsrättsbyråer. Byrån handlägger årligen ett mycket stort antal arbetsrättsärenden för våra klienter. Som specialistbyrå inom arbetsrätt arbetar vi med en helt självutvecklad metodik, djup juridisk kunskap, avancerad branschkännedom...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group