Älskar du digital marknadsföring, är målmedveten och vill vara en del av ett starkt och växande företag som hjälper drivna entreprenörer på att lyckas bättre?

Quickbutik är e-handelsplattformen som låter vem som helst starta och driva en komplett webbutik – helt utan tekniska kunskaper. Nu söker Quickbutik dig som Marknadsförare som är expert på digital marknadsföring.

Vi har en vision om att vara det självklara valet för nyblivna och mindre butiksägare att växa sin verksamhet med – därför ser vi att du har en passion för att komma på nya idéer för tillväxt och med ett bra driv till att kunna utföra dem.

Att jobba med marknadsföring hos Quickbutik innebär allt från att öka antal lyckade entreprenörer på plattformen, till att öka engagemanget på sociala medier och att bygga skalbara relationer.

Som Marknadsförare på Quickbutik har du en stor möjlighet att påverka Quickbutiks framtid genom ditt engagemang och driv.

Vi tror att Quickbutik endast är så bra som värdet butiksägarna får utav att använda plattformen. Din huvuduppgift kommer därför vara att få entreprenörer att upptäcka och lyckas med Quickbutik. – God erfarenhet och bakgrund med att skapa digitalt innehåll.

  • Goda kunskaper i kreativ ad-copywriting samt Photoshop (eller liknande) för grafiskt innehåll
  • Erfarenhet med att skapa annonser och att driva trafik genom sociala marknadsföringskanaler
  • Vana vid att använda data/statistik för att mäta och optimera resultaten du levererar.
  • Ett driv för nya möjligheter, uppdrag och mål.
  • Känna till och vara bekväm med att arbeta i följande områden: SEO, SEM, Facebook Ads, CPC, CPM, Adwords, Remarketing, Retargeting m.m.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (skriftligt som muntligt).

Skicka din ansökan via e-post. jobb@quickbutik.com

Ange referens Digital marknadsföring i ämnesraden.

 

MedieJobbMarknadsföringHelsingborg
Älskar du digital marknadsföring, är målmedveten och vill vara en del av ett starkt och växande företag som hjälper drivna entreprenörer på att lyckas bättre? Quickbutik är e-handelsplattformen som låter vem som helst starta och driva en komplett webbutik - helt utan tekniska kunskaper. Nu söker Quickbutik dig som Marknadsförare...