Är du en analytisk präglad marknadsförare? Är du dessutom teknisk lagd, nyfiken och pigg på att utmana din omgivning? Vi söker dig som trivs i en entreprenöriell miljö och som vill utgöra en betydelsefull del av vår resa. Vi är nu på jakt efter en vass Digital Marknadsförare, är det dig vi letar efter?

Som Social Media advertiser på Growzilla ansvarar du för annonsering och rådgivning till ledande e-handels varumärken både i Sverige och internationellt. Din främsta uppgift är att vara vår digitala specialist och tillsammans med våra Strategy managers ta kundens onlineverksamhet till nästa nivå!

Vi erbjuder dig en ny, spännande och modern roll på en data-driven marknadsföringsbyrå. På Growzilla hittar du en öppen och inkluderande arbetsplats. Vi gillar när det går snabbt och snabbt går det! Vi erbjuder dig en roll som du själv är med och skapar.

Hos oss på Growzilla får du alla möjligheter att utvecklas och ta egna initiativ, för att tidigt kunna ta en ledande roll inom ett företag som växer.

Du blir en del av ett ungt företag med en levande arbetskultur i sann startup-anda. Vi älskar det vi skapar och våra kunder älskar det vi levererar. Vi vill fortsätta på samma bana där vi kan lära av varandra och tillsammans ha roligt!

Vem är du

  • Tidigare erfarenhet och god kunskap inom Social media advertising (Facebook och Instagram)
  • Stark förståelse för e-handel och online-kunders beteende samt träffsäker i sättet att analysera dessa
  • Eftergymnasiala studier inom digital marknadsföring, digital kommunikation eller annat relevant område meriterande
  • Du ska förstå säljpsykologi och vara data-driven. Du är nyfiken och gillar att A/B testa hypoteser för att hitta den bästa vägen framåt.

Låter detta intressant?

I så fall ser vi fram emot din ansökan! Vi kallar till intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Vi är övertygade om att våra unika egenskaper tillsammans utgör vår främsta styrka och strävar därför alltid efter mångfald när vi rekryterar.

Tjänsten är ett tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Start snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Placering är på vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

Skicka in din ansökan till “info@growzilla.se”. Bifoga CV, personligt brev samt löneanspråk.

MedieJobbArkivStockholm
Är du en analytisk präglad marknadsförare? Är du dessutom teknisk lagd, nyfiken och pigg på att utmana din omgivning? Vi söker dig som trivs i en entreprenöriell miljö och som vill utgöra en betydelsefull del av vår resa. Vi är nu på jakt efter en vass Digital Marknadsförare, är det...

MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp